x close

ROMÂNIA - LIECHTENSTEIN la U21 LIVE STREAM. Tricolorii mici, în fața unei performanțe de vis ONLINE VIDEO PRO X

16 Oct 2018   •   20:20
ROMÂNIA - LIECHTENSTEIN la U21 LIVE STREAM. Tricolorii mici, în fața unei performanțe de vis ONLINE VIDEO PRO X

ROMÂNIA - LIECHTENSTEIN la U21 LIVE STREAM. Meciul care poate readuce România la Europeanul de tineret după 20 de ani de pauză are şanse mari de a se disputa cu "casa închisă".

Peste 10.000 de bilete s-au vândut deja pentru partida contra selecţionatei Under 21 a Liechtensteinului, de la Ploieşti, iar tichete mai sunt disponibile doar la peluze. Meciul se vede de la ora 21.00 la Pro X.

Tichetele la cele două tribune s-au epuizat încă de luni seară, în condiţiile în care casele de bilete s-au deschis abia în prima zi a săptămânii. Până atunci, biletele se vânduseră doar online.

Suporterii s-au aşezat la coadă astăzi încă dinaintea deschiderii caselor de la Stadionul "Ilie Oană" pentru a fi siguri că vor prinde un bilet la meciul în care "tricolorii" mici au nevoie de un singur punct pentru a fi siguri de calificarea la Europeanul de anul viitor, din Italia şi San Marino.

Meciul care a dus România cu un pas şi jumătate la Euro, 2-0 cu Ţara Galilor, a adunat 13.000 de spectatori vineri pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj, nou record de asistenţă în preliminarii pentru naţionala de tineret din 1990 încoace.

Recordul are însă toate şansele de a fi bătut în această seară, în condiţiile în care stadionul Petrolului are o capacitate de 15.500 de locuri.

Preţul unui tichet pentru acest meci este de zece lei, intrare generală.

Arena din Ploieşti a adunat 13.312 spectatori şi la ultimul meci al echipei naţionale pe care l-a găzduit, amicalul cu Finlanda, din iunie.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati