x close

ROMÂNIA-SERBIA în LIGA NAȚIUNILOR LIVE STREAM. Partida care decide locul I în grupă ONLINE VIDEO PRO TV

14 Oct 2018   •   16:00
ROMÂNIA-SERBIA în LIGA NAȚIUNILOR LIVE STREAM. Partida care decide locul I în grupă ONLINE VIDEO PRO TV

ROMÂNIA-SERBIA în LIGA NAȚIUNILOR LIVE STREAM. Echipa naţională de fotbal a României va juca, duminică, de la ora 16.00, pe Arena Naţională, în al patrulea meci din Liga Naţiunilor. Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că au fost impuse restricţii de circulaţie în zona stadionului.

ROMÂNIA-SERBIA în LIGA NAȚIUNILOR LIVE STREAM. Arena Naţională găzduieşte, duminică, partida din Liga Naţiunilor dintre România şi Serbia. Din ultimele informaţii, gazonul celui mai mare stadion din ţară se prezintă într-o situaţie bună, astfel că la ora partidei nu ar trebui să fie probleme cu terenul.

ROMÂNIA-SERBIA în LIGA NAȚIUNILOR LIVE STREAM. România va disputa meciul retur împotriva Serbiei pe Arena Naţională, după ce în primul meci, de la Belgrad, tricolorii au remizat, scor 2-2.

ROMÂNIA-SERBIA în LIGA NAȚIUNILOR LIVE STREAM. Sâmbătă, 13 octombrie, cu o zi înaintea meciului cu Serbia, s-ar fi vândut aproximativ 43.000 de bilete, anunţă Digisport. Cifra este una impresionantă, iar la ora meciului, tricolorii au toate şansele să joace cu tribunele arhipline.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati