x close

ROMÂNIA - ȚARA GALILOR la U21 LIVE STREAM. Naționala de ”tineret”, în fața unei performanțe remarcabile ONLINE VIDEO PRO X

12 Oct 2018   •   18:30
ROMÂNIA - ȚARA GALILOR la U21 LIVE STREAM. Naționala de ”tineret”, în fața unei performanțe remarcabile ONLINE VIDEO PRO X

ROMÂNIA - ȚARA GALILOR la U21 LIVE STREAM. Naționala de "tineret" e față în față cu o performanță remarcabilă: calificarea, după 20 de ani, la un turneu final U21. Emulația din rândul spectatorilor e pe măsură înaintea partidei cu Țara Galilor de vineri.  

ROMÂNIA - ȚARA GALILOR la U21 LIVE STREAM. ​​​​​​​România - Țara Galilor se joacă vineri, de la ora 19:00,  în direct la Pro X.

Conform frf.ro, s-au vândut deja 8.000 de bilete pentru partida de mâine, care se va disputa pe stadionul campioanei CFR Cluj. Ceea ce înseamnă că partida are șanse mari să devină evenimentul naționalei U21 care strânge cel mai numeros public din ultimii 30 de ani, de când UEFA centralizează asistențele partidelor. ​​​​​​​

"Tricolorii" mici se vor muta, apoi, la Ploiești, unde vor disputa ultimul meci al grupei, cu Liechtenstein (16 octombrie), pe "Ilie Oană".

Mai sunt de jucat partidele Liechtenstein - Portugalia (11 octombrie), România - Țara Galilor (12 octombrie), România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati