Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a fost eliminată din Liga Europa, după ce a pierdut în faţa echipei Dinamo Kiev, scor 0-2

Steaua a fost eliminată din Liga Europa, după ce a pierdut în faţa echipei Dinamo Kiev, scor 0-2

Steaua a fost eliminată din Liga Europa, după ce a pierdut în faţa echipei Dinamo Kiev, scor 0-2
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Dec 2014   •   10:30

Steaua a ratat prezenţa în primăvara Ligii Europa. Roş-albaştrii au fost învinşi în ultimul meci din grupă, de Dinamo Kiev. Steliştii au terminat pe 3, grupa de Europa League, în urma lui Aalborg, care a pierdut şi ea în ultima rundă.

Roş-albaştrii puteau deschide scorul din primele minute, însă Szukala a ratat incredibil ţinta din 5 metri. La poarta Stelei. Kraveţ a reluat în plasa laterală dintr-o poziţie ideală. Portarul Şovkovschi s-a opus în două rînduri golului de 1 la 0. Chipciu şi Varela nu l-au putut învinge pe portarul ucrainean.

Şi oaspeţii au avut o mare şansă de deschidere a scorului, însă Arlauskis a parat excelent la reluarea lui Iarmolenko.

Steaua putea intra în avantaj la pauză, însă Keşeru a trimis pe mijlocul porţii din 10 metri. Steliştilor le-a fost refuzat un penalty, după un henţ. După o oră de joc, roş-albaştrii au mai irosit o mare ocazie. Chipciu a trimis în plasa laterală. Golul a venit în poarta Stelei.

Plecat dintr-o poziţie de ofsaid nesemnalizată, Yarmolenko a deschis scorul. Tănase putea aduce eglarea însă a fost blocat în faţa porţi. La ultima fază a meciului Lens măreşte avantajul oaspeţilor.

Steaua pierde cu 0 la 2 şi ratează prezenţa în 16-imile Europa League. Deşi a a fost învinsă de Rio Ave cu 2 la 0, Aalborg merge mai departe alături de Dinamo Kiev.

×
Subiecte în articol: europa league Dinamo Kiev liga europa
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close