x close

STEAUA-RAPID ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Derby fabulos în Liga a II-a

14 Apr 2018   •   19:05
STEAUA-RAPID ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Derby fabulos în Liga a II-a

STEAUA-RAPID ONLINE STREAM LIVE VIDEO Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că organizarea pe Arena Naţională a meciului cu Academia Rapid, din etapa a 23-a a Ligii a IV-a de fotbal, va costa aproximativ 54.000 de euro. STEAUA-RAPID ONLINE STREAM LIVE VIDEO

STEAUA-RAPID ONLINE STREAM LIVE VIDEO  "Meciul cu Academia Rapid din 14 aprilie se va disputa pe Arena Naţională. În ceea ce priveşte costurile de organizare a acestui meci, acestea sunt 13.000 de euro închirierea integrală a stadionului, 10.000 de euro costuri operaţionale. Cu TVA asta înseamnă 28.000 de euro, bani care vor fi plătiţi către Primăria Bucureşti. Apoi avem şi alte cheltuieli: serviciul de pază - 11.000 de euro, curăţenie - 9.000 de euro, asistenţă medicală şi pompieri - 3.000 de euro, taxa către AMFB de transmitere la TV a meciului - 3.000 de euro. În total costurile de organizare a meciului cu Academia Rapid sunt de 54.000 de euro", a spus el.

STEAUA-RAPID ONLINE STREAM LIVE VIDEO  "Costurile vor fi acoperite integral din veniturile proprii ale clubului, sponsorizări şi aşa mai departe. Până acum avem sponsorizări, dar şi un parteneriat prin care am asigurat taxa către AMFB. Am ales Arena Naţională pentru că echipa a dorit să aibă un număr cât mai mare de suporteri. Am venit în întâmpinarea celor care vor să vadă pe teren cele mai importante branduri din România, Steaua Bucureşti şi Rapid Bucureşti. De aceea ne dorim ca acest meci să fie organizat la standardul unuia din Liga I", a adăugat comandantul.

STEAUA-RAPID ONLINE STREAM LIVE VIDEO  Cristian Petrea se aşteaptă la o asistenţă de aproximativ 25.000 de spectatori şi afirmă că reţeta financiară va acoperi o parte din bugetul echipei de fotbal pentru sezonul 2018-2019. "Din estimările noastre, la care se adaugă şi solicitările celor de la Rapid, cred că vor fi în jur de 20-25.000 de spectatori. Rapid are rezervată peluza Nord şi au 12.000 de bilete. Doritorii însă pot achiziţiona şi la tribuna a doua, normal. Partenerul (n.r. - de ticketing) ne-a făcut şi un calcul în funcţie de preţurile biletelor, la 100%-90%-80% până la 40%. Dacă vor fi peste 5.000 de spectatori vom realiza deja profit. Aceste venituri se vor duce către echipa de fotbal. Vom asigura astfel o parte din bugetul pentru sezonul 2018-2019. În situaţia în care va exista un accident al ratării promovării, consider că trebuie să muncim mai mult şi să o luăm de la capăt. Proiectul va merge înainte. Vom munci mai mult şi ne vom îndeplini obiectivele de performanţă", a explicat Petrea.

STEAUA-RAPID ONLINE STREAM LIVE VIDEO  Prezent la conferinţa de presă, Cristian Cîrlan, şeful secţiei de marketing al CSA Steaua, l-a completat pe Cristian Petrea spunând că suma necesară pentru organizarea partidei cu Rapid este aproape acoperită. "La ora actuală avem acoperiţi 47.000 de euro din costurile de organizare din trei sponsorizări de 25.000 de euro, 10.000 şi 9.000, plus un contract de parteneriat care asigură taxa către AMFB", a adăugat Cîrlan.

STEAUA-RAPID ONLINE STREAM LIVE VIDEO Biletele sunt comercializate începând de azi cu următoarele preţuri: peluze - 15 lei, tribuna a II-a - 20 de lei, tribuna I inel 2 şi 3 - 25 de lei, tribuna VIP inel 1 - 30 de lei. Tichetele pot fi cumpărate online de la bilete.ro, iar din 10 aprilie şi de la casele de bilete ale stadioanelor Ghencea, Giuleşti şi Arena Naţională.

STEAUA-RAPID ONLINE STREAM LIVE VIDEO Echipa de fotbal CSA Steaua întâlneşte, la 14 aprilie, de la ora 19,45, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia Academia Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a a Ligii a IV-a.

Citeşte mai multe despre:

steaua CSA Steaua Rapid
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati