x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Un fost jucător al Arsenal Londra, în negocieri cu Gigi Becali

de D.G.   •   01 Feb 2016   •   23:38
Un fost jucător al Arsenal Londra, în negocieri cu Gigi Becali  817
Steaua e aproape să dea lovitura pe piața transferurilor și să-i achiziționeze pe fundașii Emmanuel Eboue (32 de ani) și Siake Tiene (33 de ani), a scris Prosport.

Cei doi sînt liberi de contract din vară, după ce s-au despărțit de Galatasaray, respectiv Montpellier, însă campioana României nu ține cont de acest lucru. Impresarul celor doi a confirmat pentru agentia de știri Mediafax interesul Stelei pentru fotbaliștii ivorieni.

"Da, Steaua este interesată de Emmanuel Eboue şi Tiene. Multe cluburi sînt interesate de ei. Sînt jucători liberi de contract, fotbalişti internaţionali. Discutăm cu mai multe echipe în acest moment. M-au sunat multe cluburi, căutăm cea mai bună variantă", a declarat agentul celor doi, Basile Besnard, pentru Mediafax.

Impresarul a continuat și a precizat că Eboue ar fi dispus unui transfer în România, la Steaua.

"Dacă găsim un club bun şi ne înţelegem, nu contează dacă nu joacă acum în Liga Campionilor. Bineînţeles, Emmanuel nu va semna cu o echipă mică. Vrea să joace la un nivel înalt. OK, Steaua nu e Arsenal, nu le putem compara. Dar pentru noi, europenii, Steaua este un club mare. Asta crede şi Emmanuel. Este unul dintre cluburile importante din Europa. E o alegere foarte bună pentru noi", a adăugat impresarul Besnard.

"Am auzit despre negocierile cu cei doi jucători, sînt discuții cu cei doi", a declarat Viorel Păunescu, președintele de onoare al Stelei, pentru DigiSport.

Cei doi sînt liberi de contract, însă impresarul lor dă asigurări că aceștia stau bine din punct de vedere fizic: "Sînt nişte jucători profesionişti. Se va vedea asta la testele medicale".

Mai mult, pe gsp.ro
sati