Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Urziceni - "U Craiova 3-2. Frunză şi Trică fac spectacol, iar oltenii pică în minutul 90+3

Urziceni - "U Craiova 3-2. Frunză şi Trică fac spectacol, iar oltenii pică în minutul 90+3

Urziceni - "U Craiova 3-2. Frunză şi Trică fac spectacol, iar oltenii pică în minutul 90+3
Sursa foto: sorin frunza
31 Oct 2009   •   23:22

Marcaţi de eliminarea din Cupa României şi de importanţa meciului din Liga Campionilor cu Rangers, ialomiţenii lui Dan Petrescu nu au făcut un meci strălucit sâmbătă în meciul cu Universitatea Craiova. Cu Marius Bilaşco odihnit şi Petrescu şi Mihai Stoica în tribune, suspendaţi, Unirea s-a străduit să învingă o echipă care are un început de campionat foarte slab.
18 minute le-a luat campionilor să intre pentru prima oară mai periculos în careul oaspeţilor, dar Dălănache nu a ajuns la o minge centrată de un coleg. La poarta cealaltă, Arlauskis a sărit bine la picioarele lui Rose şi i-a luat mingea într-o poziţie periculoasă. Gazdele erau, însă, cei care urmau să marcheze.
Sorin Frunză a fost cel care a deschis scorul pentru Unirea Urziceni în minutul 26, în ciuda faptului că echipa sa nu impresionase până în acel moment. Mijlocaşul Unirist a primit mingea de la Varga, care a făcut o fază spectaculoasă în partea stângă, şi a şutat cu putere pe jos, pe sub portarul Merlier. Putea fi 2-0 în minutul 38, când Dănălachea a păstrat cu greu o minge în teren şi a centrat în faţa careului, dar Şoavă a respins în ultimul moment.
Repriza a doua nu a semnănat deloc cu prima, iar fazele spectaculoase au venit, poate, pe neaşteptate. Înainte ca spectacolul să înceapă, însă, Dan Petrescu a văzut cu disperare cum Bruno Fernandes s-a prăbuşit din senin la pământ ţinându-se de coapsă. Probabil o accidentare care va necesita un lung repaos.
Imediat a venit şi golul egalizator al Craiovei, unul foarte frumos, venit din gheata lui Mihai Costea. Internaţionalul de tineret a intrat în careul advers în minutul 53 cerând mingea, iar Trică i-a oferit-o cu o deviere cu pieptul, din plonjon. Costea cel mic a trimis tare, pe jos, iar scorul a deveni 1-1.
Bucuria oaspeţilor nu a durat foarte mult, pentru că Unirea a revenit la conducere în minutul 59. Acelaşi Frunză l-a învins iar pe Merlier, după o pasă la milimetru a lui Tibi Bălan şi o fază identică, parcă, cu cea a uniristului Apostol când acesta a marcat pentru echipa naţională, în meciul cu Insulele Feroe.
Scorul nu avea să rămână 2-1, însă. Eugen Trică, aflat în mare formă, a trimis în minutul 69 o pasă liftată în centrul careului lui Arlauskis, Dina a deviat cu capul la Wobay, iar acesta a preluat pe piept şi a trimis o "foarfecă" imbatabilă la colţul lung, pentru 2-2.
Jocul a fost, din acest moment, pe contre, iar Trică şi Varga au avut ocazii mari, primul lovind chiar bara gazdelor cu o execuţie superbă. Petrescu l-a trimis în teren pe Bilaşco, iar marcatorul de la Glasgow a deviat în bară o lovitură liberă de pe stânga în minutul 81. Varga a mai ratat şi el o şansă bună în minutul 86, după o lovitură liberă executată surprinzător de repede de colegii săi.
Totul părea să ducă spre un rezultat de egalitate meritat de ambele formaţii, dar norocul a ţinut, în cele din urmă, cu formaţia din Bărăgan. Unirea a avut o lovitură liberă de la 35 de metri în ultimul minut de prelungiri, iar Bilaşco s-a ridicat la cap providenţial, trimiţând pe spate, cu o execuţie dificilă, mingea în poarta nefericitului Merlier.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close