VIITORUL CONSTANȚA - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE în Liga I. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO

16 Mar 2018   •   20:25
VIITORUL CONSTANȚA - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE în Liga I. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO

VIITORUL CONSTANȚA - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE în Liga I. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO. Partida FC Viitorul - CS Universitatea Craiova se va juca vineri, de la ora 20,45. LIVE VIDEO pe Digi Sport și ONLINE STREAM pe DIGI ONLINE.

VIITORUL CONSTANȚA - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE în Liga I. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO. Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, crede că sunt şanse mari ca meciul din deplasare cu FC Viitorul să fie unul spectaculos, deoarece se va disputa pe un gazon bun, relatează site-ul grupării oltene, înaintea meciului din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii I de fotbal. 

"Ştim că va fi un meci greu, fiindcă Viitorul va dori să câştige pentru a se apropia de poziţia a 3-a", a declarat într-o conferinţă de presă tehnicianul italian, care nu are probleme de lot. 

Despre gazonul de stadionul "Ion Oblemenco", Mangia a afirmat: "Nu este treaba mea". 

Legat de posibila schimbare a formulei de start, Mangia a spus că linia de fund "funcţionează foarte bine". 

În opinia sa, Viitorul "s-a schimbat destul" şi "are mai multă viteză acum" după ce nu se mai bazează în atac pe George Ţucudean şi pe Eric în spatele acestuia. "Vor juca probabil în atac cu Ianis Hagi şi cu Chiţu", a spus Mangia, care a estimat că Ianis Hagi are un profil diferit de al brazilianului Eric, care a evoluat la Viitorul în prima parte a sezonului. 

Întrebat dacă preferă să întâlnească un adversar care joacă deschis, ca Viitorul, Mangia a răspuns: "Pentru un meci frumos, e nevoie ca ambele echipe să joace fotbal şi cred că acest lucru se va întâmpla vineri." 

Tehnicianul a estimat că mai mulţi jucători ai săi merită să fie convocaţi la naţionala României, însă a adăugat că respectă decizia pe care o va lua selecţionerul Cosmin Contra. 

Mangia s-a referit şi la duelul cu FC Botoşani din semifinalele Cupei României: "Mergem acolo să luptăm. Încă de la începutul sezonului v-am spus că vreau să am posibilitatea să lupt pentru a câştiga". 

"Vor fi cu siguranţă meciuri grele dacă ne gândim ce s-a întâmplat în sezonul regulat. Am câştigat cu 1-0 acasă şi am pierdut cu 1-0 la Botoşani", a declarat Mangia. El nu crede că ar fi fost mai uşor dacă echipa sa ar fi jucat în această fază a competiţiei cu Gaz Metan Mediaş sau FC Hermannstadt, care se vor întâlni în cealaltă semifinală. 

În aceeaşi conferinţă de presă, fundaşul Ivan Martic a menţionat că a resimţit o uşoară problemă musculară, care se datorează probabil gazonului de pe "Oblemenco". El a recunoscut că are evoluţii mai slabe decât în prima parte a sezonului, dar a subliniat că mai importante sunt rezultatele bune ale echipei. 

Parteneri
x close