x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT. Meci complicat pentru Hagi

de 09 Sep 2017   •   20:05
VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT. Meci complicat pentru Hagi 172

VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un meci foarte greu cu FC Viitorul, chiar dacă formaţia campioană a pierdut mai mulţi jucători în ultima perioadă. VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT

VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Schimbări multe la Viitorul

VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT ''Întâlnim campioana României, o echipă care a schimbat foarte mulţi jucători în acest sezon. Nu au avut rezultatele pe care le aşteptau în acest debut de campionat, dar şi aşa sunt o echipă cu mulţi jucători tineri, ambiţioşi, care îşi doresc să facă performanţă. Ne va aştepta un meci foarte greu. Au schimbat foarte multe sisteme de joc în acest început de campionat, i-am urmărit în majoritatea meciurilor, sunt jucători de la mijlocul terenului în sus care pot face diferenţa. E o echipă căreia îi place posesia, să controleze cât mai mult jocul. Trebuie să fim pregătiţi pentru acest lucru şi să reuşim să câştigăm'', a declarat Dică.

VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT ''Am făcut o partidă bună cu Botoşaniul, dar jucăm din trei în trei zile şi este foarte greu să foloseşti acelaşi '11' la trei zile, pentru că noi avem în 21 de zile 7 meciuri. Se acumulează oboseală foarte mare, încărcătură mare la jocuri şi voi fi nevoit să schimb anumiţi jucători de la meci la meci'', a precizat Nicolae Dică.

VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Fără clauze pentru foștii jucători ai lui Hagi

VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Tehnicianul a afirmat că nu are cunoştinţa ca fotbaliştii aduşi vara aceasta de la Viitorul (Nedelcu, Romario Benzar şi Coman) să aibă o clauză conform căreia să nu poată juca împotriva fostei lor echipe: ''Eu ştiu că jucătorii veniţi de la Viitorul nu au nicio clauză în contract, dar am o strategie pentru aceste şapte jocuri şi cu siguranţă unii dintre ei nu vor fi în lot. Ei au jucat şi la echipa naţională şi nu vor fi în lot pentru acest meci''.

Dică a subliniat că echipa nu va trata diferit meciurile de campionat cu CFR şi Dinamo faţă de cele din Europa League: ''Obiectivul nostru este să mergem în primăvara europeană, oricine va intra pe teren va trebui să dea totul ca să câştigăm meciul cu Plzen''.

''Cunosc foarte bine Viitorul, am jucat acolo doi ani şi jumătate, cunosc filosofia d-lui Hagi, am fost coleg cu mulţi jucători. Au pierdut mulţi jucători în această perioadă, dar acolo mereu sunt jucători care vin de la centrul de copii şi juniori cu dorinţă şi un plus la echipa mare şi ne va aştepta un joc foarte greu. Sunt campioana României şi trebuie să-i respectăm'', a mai pus Nicolae Dică.

VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT A învățat de la Hagi

VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Fostul internaţional a recunoscut că a învăţat multe lucruri de la Hagi: ''Sunt lucruri pe care le făceam cu Hagi la Viitorul pe care le-am pus şi eu în practică la echipele pe care le-am antrenat''.

VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Antrenorul vicecampioanei a comentat şi variantele tactice pe care le poate aborda acum după ce FCSB a efectuat mai multe transferuri: ''M-am gândit la mai multe sisteme de joc când am venit la Steaua, dar depindem foarte mult de regula Under-21 şi aveam puţine soluţii. Acum prin venirile lui Coman, Nedelcu, portarul Vlad, Man, (Daniel) Benzar avem soluţii mai multe pe poziţia sub 21 de ani şi se pot folosi şi alte sisteme. Momentan am jucat în 4-2-3-1, care a fost OK în multe momente şi nu aş vrea să schimb acum sistemul''.

VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Şi în virtutea conflictului dintre FCSB şi FC Viitorul din sezonul trecut, în privinţa titlului de campioană, care a ajuns până al TAS, Dică a afirmat: ''Toate echipele pe care le întâlnim au ambiţii foarte mari când joacă împotriva noastră. Cu siguranţă cei de la Viitorul vor avea o ambiţie foarte mare să ne bată''.

VIITORUL-FCSB (STEAUA) LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT FC Viitorul Constanţa şi FCSB se vor întâlni sâmbătă, de la ora 20,30, la Ovidiu, în etapa a noua a Ligii I.

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati