Antena 3 CNN Sport Ion Țiriac vorbește despre Simona Halep: "Este o jucătoare extraordinar de bună, dar care se mișcă prost"

Ion Țiriac vorbește despre Simona Halep: "Este o jucătoare extraordinar de bună, dar care se mișcă prost"

Ion Țiriac a acordat un interviu exclusiv, pentru Antena 3, în care a vorbit despre jucătoarea de tenis Simona Halep. Acesta spune că nu se uită la meciurile ei și explică de ce.

Ion Țiriac vorbește despre Simona Halep: "Este o jucătoare extraordinar de bună, dar care se mișcă prost"
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    Violeta Moroianu    |    11 Sep 2022   •   15:39

Ion Țiriac a povestit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3 care este părerea sa despre Simona Halep. El a mai punctat faptul că Ilie Năstase este cel mai inteligent om pe care l-a cunoscut vreodată.

"Simona datorează totul familiei ei. Ce spune despre caracterul ei vedem împreună în interviul realizat de colega mea Violeta Moroianu.

"Halep este un fenomen care s-a născut exact ca Năstase. Simona Halep datorează totul familiei care a împins-o și pe urmă ei însăși, care s-a sacrificat fizic și psihic.

Un multitalent, o jucătoare care a avut mult succes, care a făcut o diferență mare în România în lumea sporturilor și probabil că o să rămână una din cele mai mari personaje ale societății române, nu numai a sportului românesc.

Simona Halep are un caracter bine definit al ei, care cu partea bună, partea medie și partea mai puțin bună e încă destul de tânără pentru tenis.

Mai poate să ducă sigur în tenis de încă cinci sau șase ani dacă vrea, dar doi, trei ani poate să-i ducă foarte bine.

Atenție numărul unu, greu cu generația de astăzi. Numărul unu e departe, după părerea mea. Da! Atâta timp cât este competitivă, sigur că merită să joace.

Ca să ajungi pe numărul unu e puțin mai greu .După câte văd joacă destul de puțin la turnee, nu se înghesuie la turnee", povește acesta.

Ion Țiriac a recunoscut de ce nu poate urmări meciurile de tenis

"Eu în primul rând la tenis am o deformare profesională atât de mare încât nu pot să mă bucur de un meci de tenis. Mă bucur de fotbal.

Eu am spus totdeauna și spun un lucru care e foarte greu de înțeles pentru un telespectator sau chiar pentru un sportiv din când.Simona este o jucătoare extraordinar de rapidă, dar care se mișcă prost.

Ilie Năstase, cel mai inteligent om care am văzut în viața mea. Ăsta n-a lucrat o zi în viața lui și trăiește.

Simona este un om extraordinar de talentat, cum am spus, a făcut niște rezultate care pe noi românii, ne-a bucurat", a mărturisit Ion Țiriac.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac Simona Halep
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close