Antena 3 CNN Sport Boxerul român Ronald „The Thrill” a pierdut titlul mondial WBC la supermijlocie: „M-a durut foarte mult, pentru că știu că am câștigat”

Boxerul român Ronald „The Thrill” a pierdut titlul mondial WBC la supermijlocie: „M-a durut foarte mult, pentru că știu că am câștigat”

Boxerul român Ronald „The Thrill” a pierdut titlul mondial WBC la supermijlocie: „M-a durut foarte mult, pentru că știu că am câștigat”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    21 Sep 2017   •   01:03

Boxerul român Ronald Gavril a fost învins la puncte de americanul David Benavidez, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, într-o gală desfășurată la Las Vegas.

Ronald Gavril a declarat într-un interviu acordat lui Mircea Badea că e puternic și are siguranța că va deveni campion mondial.

„Poate nu anul acesta, dar la anul sigur voi avea din nou șansa la titlu. M-a durut foarte mult pentru că știu că am câștigat și nu o spun eu, o spun specialiștii”, a spus boxerul român.

Benavidez (20 ani) a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 și 117-111, în timp ce Gavril a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

În ultima rundă, românul Gavril l-a surprins cu o lovitură de stânga la figură și l-a trimis pe american la podea, acesta fiind numărat de arbitru.

Ronald „The Thrill” Gavril (31 ani) a suferit a doua sa înfrângere la profesioniști, având 18 victorii (14 KO) și a ratat șansa de a deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesioniști, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu.

Pugilistul băcăuan Ronald Gavril face parte din echipa celebrului Floyd Mayweather.

 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close