Antena 3 CNN Sport Off Sport Mesajul lui Maradona pentru Neşu: „Nu uita să zâmbeşti, Mihai!”

Mesajul lui Maradona pentru Neşu: „Nu uita să zâmbeşti, Mihai!”

Mesajul lui Maradona pentru Neşu: „Nu uita să zâmbeşti, Mihai!”
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    26 Sep 2011   •   13:41

Diego Mardona a aflat despre accidentarea gravă suferită de Mihăiţă Neşu prin intermediul jurnalistului Amir Kiarash de la Adevărul şi a ţinut să-i transmită un mesaj de încurajare jucătorului român.

 
Incredibil! Ce ghnion a avut băiatul ăsta. N-am mai auzit până acum de o asemenea accidentare la un fotbalist”, a fost reacţia lui Maradona când i s-a explicat despre ceea ce s-a întâmplat cu Neşu.
 
După ce s-a fotografiat cu o poză a lui Neşu, altături de care era scris în engleză „Fii puternic, Mihai! Mă voi ruga pentru tine. Îţi urez toate cele bune”, fostul selecţioner al Argentinei i-a transmis un mesaj ex-stelistului.
 
Spune-i lui Mihai să nu uite să zâmbească! Eu am depăşit cele mai dificile momente din viaţa mea cu zâmbetul pe buze şi cu familia alături de mine. Un om care nu ştie să zâmbească e un om pe jumătate mort”, i-a spus Maradona jurnalistului de la Adevărul.
 
Maradona a avut în trecut probleme cu dependenţa de droguri şi cu obezitatea, fiind internat în mai multe rânduri la Terapie Intensivă. După ce şi-a revenit, a condus naţionala „pumelor” la Cupa Mondială din Africa de Sud în calitate de selecţioner, iar acum antrenează în Dubai, pe Al-Wasl.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close