Antena 3 CNN Economic Auto Mircea Lucescu a primit NUP de la Poliţia Rutieră. Urmează decizia Parchetului

Mircea Lucescu a primit NUP de la Poliţia Rutieră. Urmează decizia Parchetului

Mircea Lucescu a primit NUP de la Poliţia Rutieră. Urmează decizia Parchetului
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
28 Feb 2012   •   19:43

 Brigada Poliţiei Rutiere a încheiat cercetarea tehnicianului formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, poliţiştii propunând Parchetului neînceperea urmăririi penale, informează Mediafax. Lucescu a fost implicat, pe 23 ianuarie, într-un accident rutier, în urma căruia a suferit mai multe fracturi.
   
Parchetul Judecătoriei sectorului 6 Bucureşti urmează să analizeze propunerea făcută de Poliţie şi să dea o soluţie în acest dosar, au declarat surse judiciare.
  
Întrucât nu există părţi vătămate, singura fiind chiar Mircea Lucescu, cel care ar fi provocat accidentul, soluţia ar putea rămâne cea propusă de Poliţie, potrivit practicii.
   
În 23 ianuarie, tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost externat, din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a stat internat din 6 ianuarie, în urma accidentului rutier, petrecut pe o linie de tramvai în zona Răzoare.
   
Mircea Lucescu, la volanul unui autoturism Kia Sorento a fost lovită de tramvai în timp ce vira la stânga, fiind aruncat pe contrasens, unde a fost acroşat de un autovehicul.



×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close