Antena 3 CNN Sport PariuriX.com - Pariorii fac profit cu acest site, uite statistica pe primele 5 luni

PariuriX.com - Pariorii fac profit cu acest site, uite statistica pe primele 5 luni

PariuriX.com - Pariorii fac profit cu acest site, uite statistica pe primele 5 luni
26 Iun 2017   •   21:49

Specialiștii din echipa PariuriX.com furnizează zilnic numeroase ponturi din diverse sporturi și campionate, iar cei care le urmăresc predicțiile pot avea numai de câștigat. Cea mai mare și mai activă comunitate de pariuri sportive din România a înregistrat un profit fabulos după primele 5 luni ale acestui an: nu mai puțin de 493,89 unități au câștigat Duckadam și compania până la sfârșitul lunii Mai!

Clasamentul tipsterilor PariuriX.com la 1 iunie 2017:

  1. Sergiu Spânu +129,21

  1. Burlacu Ștefan +111,09

  1. Dan Ștefănescu +109,58

  1. Marius Huțu +92,92

  2. Cădar Marius +79,55

  3. Király Zoltán +73,05

  4. Ionuț Mițu +71,6

  5. Marian Cioată +69,5

  6. Vădan Marc Nicolae +45,51

  7. Helmuth Duckadam +44,95

  1. Tudor Cosma +37,84

  2. Călin Popa +32,81

  3. Marius Cătălin -14,84

  4. George Trandafirescu -56,29

  5. Florin Caramavrov -65,8

  6. Gialli Daniel -69,06

  7. Răzvan Codorean -97,89

  8. Ionuț Angheluță -99,84

Interesant este că Helmuth Duckadam – președintele de onoare al FCSB, alături de Sergiu Spânu – liderul clasamentului la acel moment și de experimentații pariori Király Zoltán și Ionuț Mițu au fost singurii tipsteri care nu au încheiat nici o lună cu bilanț negativ.

De remarcat este însă și prestația fondatorului comunității PariuriX.com, Cădar Marius, care ar putea fi propulsat în topul clasamentului la finalul acestei luni dacă marja sa de profit (+67u) se va menține și până la sfârșitul lunii. Primul autor al unei cărți ce are ca subiect pariurile care se tipărește la noi în țară se bucură de mare succes și cu proiectele sale: „Cotă 2” și „Bilet Șansă”, în cadrul cărora publică zilnic noi predicții interesante ce le pot aduce profituri pe termen lung urmăritorilor săi.

În clasamentul „jurnaliștilor” cel mai bine stă comentatorul Dan Ștefănescu, care ocupă în acest moment și ultimul loc al podiumului general, fiind urmat la mică distanță de jurnalistul Marius Huțu, care a oferit serii de ponturi incredibil de profitabile pentru meciuri de handbal. Dacă lucrurile vor continua în aceeași manieră, se pare că bătălia din play-out se va da între alți doi jurnaliști sportivi cu renume: Florin Caramavrov și Ionuț Angheluță.

Profită la maxim de ponturile specialiștilor jucând la pariuri online

Dacă vrei să câștigi mai mult la pariuri, inspirându-te din ponturile favoriților tăi, este foarte important să începi să joci la pariuri online și în special la agențiile recomandate de către specialiștii din echipa PariuriX.com.

Pe lângă confortul sporit pe care ți-l oferă această formă de joc (poți paria la orice oră din zi sau din noapte, oriunde te-ai afla, dacă dispui de o conexiune activă la internet și de un computer, un telefon sau o tabletă), trebuie să iei în considerare și faptul că nu vei mai plăti nici o taxă la depunerea biletelor și nici nu vei fi silit să plătești impozit pentru fiecare bilet câștigat.

Impozitul la pariuri online dispune de aceleași praguri ca și celelalte forme de jocuri de noroc de la noi din țară, însă avantajul celor care pariază pe internet este că pot rula de multe ori câștigurile înainte de a plăti vreun șfanț statului și mai mult decât atât, dacă se încadrează în limita de 66.750 RON per retragere, vor avea de plată numai 1% din încasări.

În altă ordine de idei, majoritatea strategiilor profitabile inventate se pot practica numai la pariuri online; lucru explicabil dacă stăm să ne gândim că peste 90% dintre profesioniști pariază exclusiv online. Ca și exemple, Easy Money și Minutul Următorului Gol sunt două dintre cele mai populare strategii din această categorie.

Cădar Marius, unul dintre primii pariori români de pe online, le recomandă tuturor pasionaților de pariuri sportive să se înregistreze la agențiile recomandate de el și să nu ezite în a trimite documentele solicitate de către operatori pentru verificarea contului cât mai repede cu putință. ONJN impune această măsura, iar jucătorii care nu-și verifică identitatea și adresa în termen de 30 de zile de la deschiderea lui, se vor trezi cu contul suspendat. De aceea, Cădar vă recomandă să vă grăbiți, pentru a evita orice posibilă decalare. Nu vă faceți nici un fel de griji cu privire la confidențialitatea datelor dvs. care vor fi securizate sub literă de lege: casele de pariuri online au sisteme de securitate care rivalizează cu băncile!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close