Antena 3 CNN Sport Români care fac performanţă, lăsaţi de izbelişte. Avem sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar "s-au terminat banii"

Români care fac performanţă, lăsaţi de izbelişte. Avem sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar "s-au terminat banii"

Avem sportivi calificaţi, dar nu avem bani. Claudia Nechita s-a calificat după nouă ani, aşa că avem o sportivă la categoria box feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Români care fac performanţă, lăsaţi de izbelişte. Avem sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar "s-au terminat banii"
de Georgiana Adam    |    20 Iun 2021   •   00:14

Problema este că bugetul Federaţiei de Box s-a terminat la jumătatea anului, aşa că această campioană trebuie să se antreneze pe datorie sau să-şi caute sponsori pentru a ajunge la Tokyo.

Înaintea ei, a fost o singură româncă, antrenoare, care a mai ajuns acolo. Mihaela Lăcătuş, antrenoarea lotului olimpic, ea a fost campioană olimpică.

Şi Lăcrămioara Perijoc, multiplă campioană europeană şi naţională ar fi fost acolo alături de ea, dacă nu s-ar fi accidentat.

Avem campioni, dar problema este că nu avem bani. Bugetul Federaţiei de Box s-a terminat la jumătatea anului. 

"Banii s-au terminat la jumătatea anului", a spus Mihalea Lăcătuş, unul dintre antrenorii lotului olimpic.

Povestea românilor care fac performanţă, dar sunt lăsaţi de izbelişte, prezentată sâmbâtă, la Antena 3, o vedeţi în clipul video de mai sus.
 

×
Subiecte în articol: Claudia Nechita Lăcrămioara Perijoc box
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close