x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT. Provocare pentru tricolore la Campionatul Mondial de Handbal feminin din Germania

de 07 Dec 2017   •   18:15
ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT. Provocare pentru tricolore la Campionatul Mondial de Handbal feminin din Germania 172

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT. Echipele României, Franţei, Rusiei, Germaniei şi Serbiei s-au calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania, după primele desfăşurarea primelor trei etape din faza grupelor. ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT Norvegia e favorită

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT România, medaliată cu bronz la Mondialul din 2015, şi Rusia, campioana olimpică en titre, au câte trei victorii, în timp ce Franţa a pierdut un meci.

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT Şi Norvegia, campioana mondială en titre, are trei victorii, dar nu are asigurată calificarea din punct de vedere matematic.

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT Surpriza zilei de marţi a fost produsă de Japonia, care a învins formaţia Muntenegrului, antrenată de suedezul Per Johansson (ex-CSM Bucureşti), cu 29-28.

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT Germania a terminat la egalitate cu Serbia

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT Germania şi Serbia au terminat la egalitate, 22-22, echipa oaspete egalând în ultimele secunde, prin Dragana Cvijic.

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT Vicecampioana mondială Olanda, pregătită de Helle Thomsen (CSM Bucureşti), a dispus de Camerun cu 29-22.

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT Naţionala feminină de handbal a României a reuşit o victorie foarte importantă, 19-17 (9-7) cu Spania, marţi seara, la Trier, în Grupa A a Campionatului Mondial din Germania.

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT România a urcat pe primul loc în grupă după acest succes şi şi-a asigurat calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT Început mai slab

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT Tricolorele au început mai slab meciul şi au fost conduse cu 2-0, 3-1, 4-2, au restabilit egalitatea (4-4), Spania a mai condus o dată la două goluri (6-4), dar apoi au urmat cinci goluri consecutive ale României, care a avut cea mai mare diferenţă din întreg meciul, 9-6. La pauză, România a condus cu 9-7.

ROMÂNIA-ANGOLA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT Spania a marcat primele trei goluri ale reprizei secunde (10-9), iar apoi s-a desprins din nou la două lungimi, 14-12. Ibericele au mai condus în trei rânduri, dar România, antrenată de spaniolul Ambros Martin, a egalat, 17-17, iar apoi a marcat de alte două ori până la final, câştigând cu 19-17 un meci în care au excelat apărările.

 

sati