x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

ROMÂNIA-ANGOLA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT la Campionatul Mondial de Handbal feminin

de 07 Dec 2017   •   18:25
ROMÂNIA-ANGOLA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT la Campionatul Mondial de Handbal feminin 172

ROMÂNIA-ANGOLA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT Spaniolul Ambros Martin, selecţionerul echipei României, a declarat că niciuna dintre formaţii nu trebuia să piardă în meciul de marţi, câştigat de tricolore cu scorul de 19-17 (9-7) în faţa Spaniei, la Trier, în Grupa A a Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania. ROMÂNIA-ANGOLA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT

ROMÂNIA-ANGOLA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT Mulți români în tribună

Meciul s-a desfăşurat în faţa a 17124 spectatori, potrivit IHF, dintre care 400 au fost români, factor decisiv pentru victoria tricolorelor, după cum arată site-ul federaţiei internaţionale. ''Ne-am simţit ca acasă'', a subliniat Ambros Martin, care a avut ca adversare câteva din fostele sale jucătoare de la Itxako.

''Niciuna dintre echipe nu trebuia să piardă. Victoria noastră a fost adusă de un spirit de echipă extraordinar'', a declarat Ambros Martin.

ROMÂNIA-ANGOLA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT Concentrare pentru meciul cu Franța

''A fost un meci foarte bun făcut de ambele echipe, oricare putea câştiga. Sunt bucuros pentru ce a arătat echipa şi acum ne vom concentra pe meciul cu Franţa'', a spus, la rândul său, Carlos Viver, selecţionerul Spaniei.

Crina Pintea a fost aleasă cea mai bună jucătoare a meciului, o premieră pentru ea. ''Sunt foarte fericită pentru victoria, nu am renunţat niciun moment să credem în ea, a declarat pivotul naţionalei României, care a marcat 4 goluri.

Joi, România va întâlni Angola, iar Spania va înfrunta Franţa, celălalt meci al grupei opunând Slovenia şi Paraguayul.

sati