Antena 3 CNN Sport Simona Halep, criză de nervi la Praga. Cu cine va avea următorul meci și când se va juca

Simona Halep, criză de nervi la Praga. Cu cine va avea următorul meci și când se va juca

Simona Halep a fost eliminată, miercuri, din turneul de la Praga în proba de dublu. Perechea formată din Simona Halep şi Barbora Strycova a pierdut împotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova şi Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

Simona Halep, criză de nervi la Praga. Cu cine va avea următorul meci și când se va juca
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    12 Aug 2020   •   21:40

Halep și Strycova au fost la doar câteva mingi de victorie. Conduceau cu 7-2 în super tie-break, apoi cu 8-6, dar în mod inexplicabil au cedat. La scorul de 8-8, Simona a trimis în afara terenului o minge ușoară, moment în care a făcut o criză de nervi.

Simona a dat cu racheta de pământ, dar gestul nu a ajutat-o la nimic

A dat cu racheta de pământ și, chiar dacă pe moment s-a descărcat, tot nu a fost suficient pentru a câștiga partida. Veronika Kudermetova şi Anastasia Pavlyuchenkova și-au adjudecat și punctul următor și s-au calificat mai departe. Rusoaicelele vor întâlni pe principalele favorite, Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova.

Simona Halep o va întâlni în optimile turneului pe Barbora Kreijcikova

Pentru Simona Halep, parcursul de la Praga nu se opreşte aici. Românca va juca împotriva Barborei Kreijcikova în optimile turneului. Halep eliminat-o în şaisprezecimi pe Polona Hercog, iar Kreijcikova pe Patricia Ţig.

Ana Bogdan şi Irina Begu sunt şi ele în optimi. Acestea vor juca cu Lesia Tsurenko, respectiv Leonie Kung. La proba de dublu, Monica Niculescu şi Ramona Olaru se pot înfrunta în sferturile de finală cu Ana Bogdan şi Patricia Ţig.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close