Antena 3 CNN Sport Simona Halep s-a calificat în sferturi la WTA Praga. Primele declarații ale tenismenei

Simona Halep s-a calificat în sferturi la WTA Praga. Primele declarații ale tenismenei

Simona Halep (28 de ani, locul 2 WTA) a reușit să se impună în fața cehoaicei Barbora Krejcikova (24 de ani, locul 118 WTA), în meciul de la Praga, care a durat peste două ore.

Simona Halep s-a calificat în sferturi la WTA Praga. Primele declarații ale tenismenei
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    13 Aug 2020   •   23:55

Tenismena româncă a avut un meci foarte dificil, însă a obținut scorul de 3-6, 7-5, 6-2. Chiar dacă a început partida destul de slab și a pierdut în primul set, Simona Halep și-a luat revanșa în setul secund.

Astfel, Simona Halep s-a calificat în sferturi la WTA Praga. Acolo o va întâlni pe Magdalena French, numărul 174 în lume. Partida va avea loc vineri, după ora 15.00.

Prima reacție a Simonei Halep după victoria obținută

„(Barbora Krejcikova - n.red.) a jucat grozav şi a fost foarte dificil să-mi găsesc ritmul. Dar am rămas concentrată la fiecare minge jucată. Serviciul meu nu este grozav în acest moment. Dar voi continua să lucrez. Să sperăm că se va îmbunătăţi cu fiecare zi care va trece.

Am văzut-o (pe Magdalena French - n.red.) înainte de meciul meu. Este o luptătoare. Va fi un meci foarte interesant. Nu am mai jucat până acum aşa că va fi ceva nou, dar sunt pregătită”, a spus Halep.

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close