Antena 3 CNN Sport Tenis Ce masina fabuloasa conduce Simona Halep prin Bucuresti dupa ce a castigat Roland Garros 

Ce masina fabuloasa conduce Simona Halep prin Bucuresti dupa ce a castigat Roland Garros 

Ce masina fabuloasa conduce Simona Halep prin Bucuresti dupa ce a castigat Roland Garros 
13 Iun 2018   •   18:42

Simona Halep a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz România.   În prezent, conduce un model fabulos AMG GT, în valoare de 200.000 de euro. Modelul pe care îl conduce Simona Halep este de culoare galbenă. Mașina este și decapotabilă.

“Simona Halep reprezintă un exemplu de pasiune pentru performanţă şi excelenţă sportivă, suntem mândri să facem echipă cu ea în anul aniversar al semicentenarului Mercedes-AMG. Atât Simona, cât şi Mercedes-Benz Romania au acelaşi ţel – să fim The Best, iar asta face acest parteneriat să fie unul autentic şi o potrivire perfectă pentru ambele părţi”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz Romania.  

„Mă bucur să am parte de susţinerea Mercedes-Benz Romania în acest an important, atât pentru mine, cât şi pentru Mercedes-AMG. Îmi doresc ca aniversarea a jumătate de secol de existenţă AMG să fie una memorabilă si, continuând tradiţia sportivă a grupului, să realizam cât mai multe performanţe împreună” a declarat Simona Halep, conform Cancan.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Roland Garros Mercedes masina
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close