Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, regina Wimbledon, a adus trofeul la Constanța

Simona Halep, regina Wimbledon, a adus trofeul la Constanța

Simona Halep, regina Wimbledon, a adus trofeul la Constanța
Sursa foto: Foto: Simona Halep/ Facebook
20 Iul 2019   •   18:14

După ce miercuri seară a fost pe Arena Națională, pentru a prezenta trofeul cucerit la Wimbledon, Simona Halep a ajuns sâmbătă la Constanța, în orașul său natal.

Simona a făcut turul de onoare al orașului într-un autocar supraetajat, sub aplauzele fanilor săi, pe traseul Bulevardul Tomis - Termele romane - Bulevardul Regina Elisabeta - Piața Ovidiu.

Organizatorii au pregătit un concert în cinstea campioanei noastre.

Spectacolul emoționant este prezentat la Antena 3:

LIVE ȘI PE ANTENA3.RO

Simona Halep le-a mulțumit, de pe scena amplasată în Piața Ovidiu, celor care au venit să o vadă. Campioana a mărturisit că nu a crezut că o să câștige trofeul de la Wimbledon.

"Nu am cuvinte să va pot mulțumi. Este o zi specială pentru mine și sunt foarte-foarte emoționată să văd că atâția oameni au venit să se uite la acest trofeu pentu care eu am muncit foarte mult, vreo douăzeci și ceva de ani. (...)

Drumul nu a fost până aici și sunt multe persoane cărora vreau să le mulțumesc și o să încep cu familia mea care m-a susținut mereu și fără care nu aș fi ajuns aici", a spus Halep.


În final, Simona Halep a transmis un mesaj motivaţional tuturor copiilor.

''Îi sfătuiesc pe toţi copiii să creadă foarte mult în ei înşişi, să creadă că nimic nu este imposibil. Să aibă curaj şi încredere! Trebuie să fim buni şi să împărtăşim bunătatea celor din jurul nostru!'', a conchis, de pe scenă, campioana de la Wimbledon.

Mii de oameni au așteptat-o și au urmat-o pe Simona Halep de-a lungul traseului său prin Constanța.

×
Subiecte în articol: Simona Halep trofeu Wimbledon
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close