SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI. Halep e favorită, dar...

19 Feb 2019   •   13:03
SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI. Halep e favorită, dar...

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI Jucătoarea română de tenis Simona Halep o va întâlni pe Eugenie Bouchard în runda a doua a turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.828.000 dolari, după ce reprezentanta Canadei a dispus, duminică, de Vera Lapko (Belarus), cu 6-3, 6-4.

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI  Halep, a treia favorită a competiţiei, are 3-1 în meciurile directe cu Bouchard, care a câştigat singura confruntare în 2014 în semifinale la Wimbledon, cu 7-6 (5), 6-2. Simona s-a impus în 2014 în optimi la Indian Wells, cu 6-2, 1-6, 6-4, şi la Turneul Campioanelor, cu 6-2, 6-3, iar anul trecut a învins-o în turul secund la Australian Open, cu 6-2, 6-2.

Halep joacă fără antrenor

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI Jucătoarea română de tenis Simona Halep a decis să renunţe la serviciile noului său antrenor, belgianul Thierry Van Cleemput, considerând neconcludentă colaborarea cu acesta, ea urmând să se pregătească singură la turneul de la Dubai, ce a debutat duminică, informează cotidianul L'Equipe.

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI  După o încercare de o lună cu Thierry Van Cleemput, fostul antrenor al lui David Goffin, Simona Halep a explicat la Dubai că nu a confirmat angajarea antrenorului belgian. "Am decis să încetăm, pentru că nu colaboram bine împreună", a spus fostul lider mondial pentru publicaţia The National Sport din Dubai. "Deci sunt singură aici, fără antrenor", a adăugat Halep.

Finalistă la Doha, unde a fost învinsă sâmbătă de belgianca Elise Mertens (3-6, 6-4, 6-3), Simona Halep s-a despărţit la finele anului trecut de antrenorul australian Darren Cahill, cu care lucra de patru ani şi cu care a atins primul loc mondial şi a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018.

x close