Antena 3 CNN Life Știinţă Cele mai mari temeri ale bărbaților din timpul actelor sexuale au fost confirmate de cercetători

Cele mai mari temeri ale bărbaților din timpul actelor sexuale au fost confirmate de cercetători

Cele mai mari temeri ale bărbaților din timpul actelor sexuale au fost confirmate de cercetători
13 Noi 2012   •   17:23

Din toate timpurile există discuții în rândul femeilor și bărbaților dacă mărimea penisului contează sau nu. Părerile au fost întotdeauna împărțite, dar un studiu recent a relevat că mărimea chiar contează, scrie Daily Mail.

Potrivit Journal of Sexual Medicine, femeile care au frecvent orgasm vaginal declară faptul că ajung mai ușor la punctul culminant dacă penisul este mai mare.

Stuart Brody, psiholog la Universitatea West Scotland și coordonator al studiului a intervievat 323 de femei pentru acest proiect.

Doamnele au fost întrebate despre experințele sexuale recente și dacă lungimea penisului a fost importantă pentru atingerea orgasmului sau nu.

Mărimea medie a penisului luată în calcul a fost între 14,9 și 15,5 centimetri.

Cercetătorii și-au dat seama că femeile care au raportat un număr mare de orgasme vaginale au ”avut de-a face” cu un penis mare.

"Asta s-ar putea datora, cel puţin în parte, faptului că un penis mai lung are o capacitate mai mare de stimula vaginul pe toată lungimea acestuia. Anxietatea bărbaţilor privind lungimea organului sexual nu reprezintă o reflecţie a stereotipurilor din societate, ci este o apreciere reală că mărimea chiar contează pentru multe femei", a declarat Stuart Brody.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close