Antena 3 CNN Timp liber Activități pentru copii de 1 iunie. Muzeul Antipa și-a redeschis porțile pentru cei mici

Activități pentru copii de 1 iunie. Muzeul Antipa și-a redeschis porțile pentru cei mici

Astăzi o să fie o zi plină cu surprize pentru cei mici. Odată cu relaxarea măsurilor în țară, activitățile în aer liber sunt tot mai întâlnite, iar cei mici se vor distra pe cinste, astăzi, de ziua lor.

Activități pentru copii de 1 iunie. Muzeul Antipa și-a redeschis porțile pentru cei mici
Sursa foto: Hepta
01 Iun 2020   •   12:36

Printre atracții se numără Muzeul de Istorie Grigore Antipa, care și-a deschis porțile începând de astăzi. Trebuie să știți, însă, că vizitele sunt limitate și intră doar cei care au mască de protecție.

De asemenea, se dă startul spectacolelor în aer liber. Parcarea unui supermarket va fi plină de culori pe asfalt, cei mici se vor bucura astfel de prima parcare colorată din București, de muzică și multă voie bună.

Totodată, astăzi, la Opera Comică pentru Copii va fi jucată de la orele 16 și 19 capodopera lui Mozart, "Directorul de teatru". Accesul este gratuit, exclusiv pe bază de înscriere.

Și parcurile de aventură se vor redeschide. La Comana, de exemplu, sunt multe locuri de joacă pentru cei mici, ba chiar se vor putea da și pe tiroliana.

Iar la Casa Experimentelor din Capitală, numărul de locuri este limitat la 30 persoane pe oră, iar rezervările au fost facute online. Astfel, fiecare vizitator se va dezinfecta pe mâini înainte de intrare din dozatorul pus la dispoziție, li se va lua temperatura și cei care vor avea sub 37,3 grade Celsius vor intra mai departe la recepție.

×
Subiecte în articol: 1 iunie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close