x close

A dat o mică avere pe orele de condus, dar s-a dovedit un dezastru la primul test. Este de-a dreptul incredibil ce a putut face o tânără

18 Mai 2018   •   11:59
A dat o mică avere pe orele de condus, dar s-a dovedit un dezastru la primul test. Este de-a dreptul incredibil ce a putut face o tânără Foto: ladbible.com

Pe lângă examene și mult învățat, condusul e una dintre cele mai importante activități din viața tinerilor. 

Atunci când trebuie să dea examenul pentru permisul de conducere auto, majoritatea tinerilor sunt foarte stresați și se pune o presiune uriașă pe ei fiindcă orele de condus sunt destul de scumpe. 

Tânăra a cheltuit 800 de lire sterline timp de doi ani pentru ore, dar se pare că nu a fost cu folos.

În cazul unei tinere de 19 ani, Sarah Macinnes, din Kilmarnock, trecerea examenului auto era extrem de important fiindcă trebuia să plece în Ibiza pentru cinci luni. 

Sarah urcată la volan s-a dovedit a fi un dezastru. Tânăra a reușit să intre cu mașina într-un bolovan uriaș pe care nu l-a văzut, dar care i-a spart una dintre anvelope. 

„A fost primul meu test de conducere auto și m-a lăsat traumatizată. M-am simțit rău încă de la început și din ce în ce mai rău după 15 minute, când am intrat într-un bolovan și am spart anvelopa”, a povestit Sarah pentru ladbible.com.

Citeşte mai multe despre:

examene volan permis
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati