x close

Anastasia Soare, cunoscută drept "regina sprâncenelor” la Hollywood, cea mai bogată româncă. I-ar depăși chiar și pe Becali și Țiriac la un loc

02 Mar 2019   •   13:06
Anastasia Soare, cunoscută drept "regina sprâncenelor” la Hollywood, cea mai bogată româncă. I-ar depăși chiar și pe Becali și Țiriac la un loc Foto: Facebook/Anastasia Soare

Anastasia Soare, cunoscută drept "regina sprâncenelor” la Hollywood, este fiica unei croitorese din Constanța care a reușit să creeze un imperiu de la zero. În vara anului trecut a vândut un pachet minoritar din afacerea sa unui fond de investiții, iar tranzacția i-a adus în buzunar un miliard de dolari. 

Potrivit Forbes, averea româncei era anul trecut de două miliarde de dolari și a fost dublată recent după ce a vândut 49% din companie brandului Sephora. 

„Într-adevăr, am încheiat un parteneriat pentru un pachet minoritar cu fondul TPG (Texas Pacific Group), care îmi va permite extinderea în Asia și Europa și întărirea poziției online”, a mărturisit Anastasia Soare pentru Elle România. 

În momentul de față, averea ei s-ar ridica la circa 5 miliarde de dolari și există zvonuri că Anastasia ar fi cea mai bogată româncă, depășindu-i chiar pe Becali, Țiriac și Teszari la un loc.  

Citeşte mai multe despre:

romanca
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati