Antena 3 CNN Timp liber ANTENA3.RO LIVE. Georgiana Gheară, despre secretele machiajului: „Scopul nu este de a ne schimba fizionomia”

ANTENA3.RO LIVE. Georgiana Gheară, despre secretele machiajului: „Scopul nu este de a ne schimba fizionomia”

ANTENA3.RO LIVE. Georgiana Gheară, despre secretele machiajului: „Scopul nu este de a ne schimba fizionomia”
08 Feb 2018   •   16:00

Care sunt principalele greșeli pe care le facem atunci când ne machiem? Cum să nu stăm 100 de ani până ieșim din casă? Cum să ne scoatem în evidență calitățile? De ce vi se pare că fetele de la televizor sunt mai frumoase? Cum să fiți și voi la fel?

Georgiana Gheară, trainer la Intact Make Up Academy, a dezvăluit aceste secrete, joi, la Antena3.ro LIVE, cu Maria Coman.

Despre simetrie

„Va trebui să umbrim zonele care sunt mai late ca să putem să ducem fața la ovalitate. Cum facem lucrul acesta? Cu un fond de ten mai închis decât pe cel pe care îl folosim pe restul feței”. 

„Putem vorbi despre ochi. Dacă avem un ochi căzut, dacă avem ochiul puțin căzut, putem să trasăm o dungă puțin ridicată în sus”.

Cele mai frecvente greșeli

„Eu am o problemă cu baza foarte încărcată pe timpul zilei, să nu avem gene exagerate, sunt foarte grele. Rujul roșu este un „must”, dar atunci când lucrezi la știri, este foarte important ca omul să vadă ceea ce spui. Dacă ai niște buze voluminoase și ruj roșu, nu se mai vede. Fetele, în ziua de azi, au dus machiajul la ceva extrem. Dacă nu ai imperfecțiuni, poți să folosești un BB Cream”.

Pentru cearcăne

„Pe timpul zilei, putem folosi un anticearcăn fluid, cele cremoase se văd. Este foarte plăcut”.

Cunorile folosite pentru televiziune

„Nu folosim sideful. Sideful îmbătrânește foarte tare. Nu folosim mov, grena, dacă este pentru un show, nu ai limite”.

„Anul acesta se poartă anii 60. Dar rimelul folosit pe genele de jos îmbătrânește. Trebuie să știi ce anume să folosești și ce nu trebuie să folosești, asta vreau eu să îi învăț pe cei care vin la curs. Dar la un moment dat, o să te uiți la om și o să îți dai seama ce îi trebuie”.

Există ceva de necorectat?

„Cel mai greu ochi de machiat este și cel mai rar. Este ochiul care este lăsat. Nu prea găsești acest tip de ochi și este foarte greu de machiat, dacă nu știi ce să îi faci, mai bine îl lași așa. Scopul machiajului nu este de a ne schimba fizionomia. Toți suntem frumoși în felul nostru. Nu neapărat ce e mult este și frumos”.

Despre sprâncene

„Sprânceana este cea mai importantă și sunt asimetrice, așa suntem toți, dar se poate corecta din machiaj. Dacă ai luat un creion și te uiți cum stai cu sprânceana. Chiar dacă se poartă sprâncenele groase, răvășite, dar acestea aspresc, schimbă foarte mult fizionomia feței. Trebuie să te uiți, pot să am niște sprâncene foare groase sau nu pot?”

Intact Make Up Academy

„Cursul la dura cinci săptămâni. Prima săptămână va fi cu teorie, apoi vom vorbi despre coloristică. Eu vreau să învețe cât mai mult, dacă ai baza machiajului, să o cunoști cât mai bine, poți face ce vrei tu. Eu o să le dau baza fiecărui machiaj. Este acreditată școala. După cinci săptămâni, va fi examenul, probă practică și probă scrisă”.

Trusa de bază pentru fiecare femeie

„Un fond de ten sau un BB Cream, pudră nu neapărat, un blush, un rimel, un ruj. O persoană care se machiază mai mult să aibă un tuș”.

Antena 3 la lansat joi, de la ora 15.00, un nou proiect, “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”, un format săptămânal de interviuri exclusiv online, care va aborda temele momentului  şi le va analiza împreună cu cei în măsură să ofere răspunsuri.

Înregistrările dezbaterilor pot fi găsite și pe canalul de Youtube antena3ro.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close