Antena 3 Timp liber Cât de des trebuie să schimbi lenjeria de pat. Ce fac unii bărbați singuri e îngrozitor

Cât de des trebuie să schimbi lenjeria de pat. Ce fac unii bărbați singuri e îngrozitor

01 Dec 2019   •   12:37
Cât de des trebuie să schimbi lenjeria de pat. Ce fac unii bărbați singuri e îngrozitor

Dacă a trecut ceva timp de când aţi spălat ultima dată aşternuturile, sunteţi într-o companie selectă. În medie, americanii spun că îşi spală lenjeria la fiecare 24 de zile, potrivit unui sondaj recent. Studiul a scos la iveală faptul că cei mai mulţi aşteaptă să treacă o lună pentru a-şi reîmprospăta aşternuturile de pe pat.

De asemenea, un studiu realizat în Marea Britanie arată că doar 33% dintre britanici schimbă lenjeria de pat o dată e săptămână, în timp ce 35% fac acest lucru la două săptămâni. 8% dintre cetăţeni spală lenjeria la 3 săptămâni, iar 10% o fac la o lună. În cazul celibatarilor, este şi mai rău. Unii bărbaţi singuri au spus că au schimbat aşternurile de numai 4 ori pe an, potrivit prevention.com Indiferent dacă sunt sau nu îmbâcsite, lenjeriile de pat duce la probleme de sănătate în timp, cum ar fi pielea iritată, acneea şi reacţiile alergice la acarienii de praf, scrie Adevărul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close