Antena 3 CNN Timp liber Cei mai BOGAŢI supereroi din lume. Cine are o avere MAI MARE DECÂT PIB-ul LUMII

Cei mai BOGAŢI supereroi din lume. Cine are o avere MAI MARE DECÂT PIB-ul LUMII

Cei mai BOGAŢI supereroi din lume. Cine are o avere MAI MARE DECÂT PIB-ul LUMII
Sursa foto: Foto: gotham-news.com
10 Iul 2015   •   11:39

Cei mai bogaţi supereroi din lumea benzilor desenate nu se rezumă la Tony Stark şi Bruce Wayne. 

 
Dacă nu ştiaţi, există şi alte personaje a căror averi depăşesc pragul miliardelor de dolari, după cum se arată într-un articol Time.
 
Emma Frost - 1,3 miliarde de dolari 
 
Frost, un personaj negativ care a migrat în tabăra eroilor de bine, acum ajută X-Men cu puterile sale telepatice. Frost este şi CEO al Frost International, un conglomerat afaceri în domeniul electronicelor. 
 
Charles Xavier - 3,5 miliarde de dolari 
 
Profesorul Xavier din seria X-Men, fondator al Academiei pentru Mutanţi, are o avere estimată la 3,5 miliarde de dolari, conform unui episod recent din serie. 
 
Bruce Wayne - 9,2 miliarde de dolari 
 
Având în vedere superputerile lui Bruce Wayne, care, de fapt, se rezumă la a fi îndeajuns de bogat încât să îţi permiţi orice tip de tehnologie, nu este de mirare că Batman intră pe locul trei în topul celor mai bogate personaje fictive. 
 
Tony Stark - 12,4 miliarde de dolari 
 
Tony Stark, alias Omul de fier, are câteva miliarde în plus faţă de Batman. Culmea, deşi Forbes îl creditează pe Stark cu o avere mai mare decât a lui Wayne, compania lui Wayne pare să aibă rezultate mai bune. 
 
T'Challa - 90,7 trilioane de dolari
 
T'Challa, sau Pantera Neagră, nu este doar cel mai bogat supererou. Este cel mai bogat personaj fictiv din istorie. Cum este posibil? T'Challa este regele din Wakanda, o ţară africană fictivă, care deţine cele mai mari rezerve de vibranium (materialul din care este realizat scutul lui Captain America). Conform estimărilor din benzile desenate, materialul are un preţ de 10.000 de dolari pe gram, iar în Wakanda există rezerve de peste 10.000 de tone. La un calcul simplu, averea personajului T'Challa depăşeşte Produsul Intern Brut al întregii lumi. 
 

×
Subiecte în articol: bogati avere
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close