Antena 3 CNN Timp liber Cinci tipuri de ghete de damă în tendințe pentru sezonul 2017-2018

Cinci tipuri de ghete de damă în tendințe pentru sezonul 2017-2018

Cinci tipuri de ghete de damă în tendințe pentru sezonul 2017-2018
29 Sep 2017   •   16:51

Crearea de ținute elegante și stilate poate fi ceva mai dificilă în perioadele reci decât în cele calde, întrucât o ținută de iarnă presupune în primul rând mai multe elemente vestimentare care să bifeze criterii specifice sezonului: să fie călduroasă și impermeabilă. Pe lângă haine mai groase ai nevoie și de ghete pe care să le porți la birou, la plimbare, la ieșirile cu prietenii sau alte ocazii. Ghetele de damă sunt cele mai versatile încălțări pentru toamnă, iarnă, și chiar primăvară. Pe lângă proprietatea principală pe care o au, aceea de a proteja corpul de frig, de ploaie,de noroi ori de zăpadă, ghetele din garderoba oricărei fashioniste trebuie să fie în conformitate cu trendurile actuale și să ajute la crearea de stiluri vestimentare unice, originale, provocatoare, care să contribuie la încrederea de sine a femeii și să atragă privirile admirative ale bărbaților.

Pentru a te ajuta în conturarea unor outfituri chic, îți prezentăm câteva modele de ghete în trend anul acesta, pe care le poți integra în garderoba ta.

1.Ghete de damă cu fermoar

Sezonul rece al acestui an aduce cu sine un trend inedit, centrat pe detalii metalice, în special fermoare decorative false, verticale ori orizontale, de culoarea ghetei, contrastantă ori argintie, dar pot fi și fermoare cu utilitate practică. Acest tip de ghete dama aduce o doză de originalitate purtătoarei. Chiar și cel mai banal model poate arăta ultrafashion cu astfel de accesorii, de aceea nu trebuie să îți lipsească din garderobă anul acesta.

2.Ghete de damă cu funde ori șireturi

Șireturile sunt deja clasice, nu le putem considera o noutate, au zeci de ani de utilizare în materie de încălțăminte. Anul acesta se poartă mai mult ca oricând, mai excentrice și mai impunătoare. Dacă ești o fire căreia îi place să iasă în evidență și adoră schimbarea, poți înlocui șireturile cu șnururi decorative monocrome ori în două culori, panglici din satin ori catifea, pe care le poți asorta cu diverse alte elemente vestimentare din outfit. Un singur mic truc și ghetele tale vor căpăta un look nou, cool și fresh. Este un trend pe care merită să îl încerci, mai ales dacă vrei să aduci ceva nou ținutei tale în fiecare zi.

3. Ghete de damă tip bocanc

De câteva sezoane au devenit populare încălțările cu toc gros și talpa de tip bocanc, înaltă și zimțată, care se mențin în trend și în sezonul rece în 2017-2018. Aceste ghete sunt căutate nu doar datorită aspectului atrăgător, ci și pentru faptul că sunt extrem de comode, versatile și rezistente la condițiile meteo capricioase, specifice iernii. Într-o pereche de ghete tip bocanc te vei simți nu doar confortabil, ci și în tendințe, cu un look stilat. Se integrează foarte bine în ținute casual, când vrei să ieși cu prietenii, la shopping, la film și chiar la birou, dacă regulile nu sunt foarte stricte.

4. Ghete de damă cu barete

Anul acesta vei vedea des barete de toate felurile - barete late ori subțiri ce înconjoară glezna, barete în culori diverse sau monocrome, barete cu detalii metalice, o singură baretă sau mai multe curelușe subțiri, baretă peste șnururi, baretă cu fundă. Poartă-le cu încredere, sezonul acesta sunt la mare căutare printre fashioniste. Îți vor da un aer îndrăzneț, modern și elegant.

5. Ghetele Chelsea

Recunoști ghetele Chelsea după croiala lor aparte care le conferă un aspect elegant și sofisticat: lipsa șiretulurilor, croiala dintr-o singură bucată de material și părțile elastice laterale care permit piciorului să se strecoare ușor în gheată. Poate printre cele mai practice și comode încălțări, ghetele Chelsea arată grozav în ținute casual, alături de o jachetă din piele și blugi, cu un pulover, un cardigan, un palton, dar și într-o fustă ori o rochie casual.

Eleganța, frumusețea,stilul și confortul definesc femeia contemporană. Zapatos vine în întâmpinarea reprezentantelor sexului frumos cu modele de ghete de damă deosebite, pentru sezonul rece 2017-2018, atât ca formă, cât și ca nuanțe, modele care conferă originalitate și stil ținutelor.

 

 

 

 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close