Antena 3 CNN Timp liber Ela Crăciun: 10 lucruri pe care le poţi face acasă pentru a te relaxa

Ela Crăciun: 10 lucruri pe care le poţi face acasă pentru a te relaxa

Ela Crăciun: 10 lucruri pe care le poţi face acasă pentru a te relaxa
12 Feb 2015   •   14:33

Acasă e acolo unde ţi-e inima şi…unde inima, corpul şi mintea se armonizează

Relaxarea este primul pas către o sănătate bună şi spre o viaţă frumoasă. Liniştea mai înseamnă şi clipe frumoase petrecute alături de cei dragi, acasă. Mulţi oameni înţeleg relaxarea ca fiind acele momente pe care le petrecem la SPA, la saună, la sala de sport, la munte sau mare, oriunde, numai nu acasă. Ei bine, eu am făcut o listă cu cele mai plăcute şi frumoase activităţi pe care le fac atunci când sunt acasă şi care mă fac să mă simt foarte bine, îmi încarcă bateriile şi îmi readuc buna dispoziţie. Sunt la îndemâna oricui şi ne fac viaţa mai frumoasă.

Citeşte. Lectura ajută creierul şi trupul să se relaxeze. Pe măsură ce citim. intrăm într-o altă lume, iar imaginaţia şi vocabularul se dezvoltă.

Masaj de relaxare. Cheamă pe cineva care se pricepe. Un masaj va fi întotdeauna o alegere înţeleaptă atunci când vrei să uiţi de probleme şi să te detaşezi de grijile cotidiene.

Băi cu spumă. Dacă te inspiră secvenţele din filme, în care personajele se răsfaţă într-o cadă cu spumă, muzică şi un pahar cu vin sau şampanie, atunci fă şi tu asemenea. Nu trebuie să aştepti o ocazie specială ca să te răsfeţi. Sau gândeşte-te că în orice zi meriţi să fii fericită.

Vezi lista completă pe www.elacraciun.ro

×
Subiecte în articol: ela craciun blog relaxare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close