Antena 3 CNN Timp liber Film A admirat-o o lume întreagă, însă acum este de nerecunoscut. Vezi cum arată una dintre cele mai frumoase femei ale lumii

A admirat-o o lume întreagă, însă acum este de nerecunoscut. Vezi cum arată una dintre cele mai frumoase femei ale lumii

A admirat-o o lume întreagă, însă acum este de nerecunoscut. Vezi cum arată una dintre cele mai frumoase femei ale lumii
Sursa foto: foto: tvfanatic.com
17 Mai 2012   •   15:30

Fosta câştigătoare Miss World, starul de la Bollywood căsătorit cu fiul unuia dintre cei mai iubiţi de actori din India, a devenit una dintre cele mai admirate şi iubite femei din India, şi nu numai. Însă acest statut are un cost pentru vedeta în vârstă de 38 de ani.

Aishwarya Rai Bachchan a devenit mama unei fetiţe anul trecut, şi a declarat că nu se grăbeşte să scape de kilogramele pe care le-a acumulat. Deocamdată vrea să se bucure de perioada maternităţii, însă lucrurile nu sunt atât de simple pentru ea.

Cu toate că eu trecut deja şapte luni de când a devenit mamă, starul indian nu numai că nu a scăpat de kilogramele din timpul sarcinii, ci chiar a mai adăugat unele, fanii fiind acum şocaţi de modul în care arată actriţa.



Fanii ei spun că actriţa este cel puţin datoare ă facă toate eforturile pentru a reveni la silueta de dinainte de sarcină, aşa cum au făcut staruri precum Victoria Beckham sau Angelina Jolie.

Video-ul care a apărut recent pe internet a atras mii de comentarii, în acest film actriţa fiind prezentată aşa cum arăta înainte şi aşa cum arată în prezent, fotografiile şi comentariile fiind completate de zgomotele pe care le face un elefant.

Aishwarya Rai Bachchan, care a câştigat titlul de Miss World în 1994, este aşteptată în această săptămână şi la Festivalul de la Cannes.


×
Subiecte în articol: miss world actriţă India silueta
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close