Antena 3 CNN Timp liber Film "A avut încredere în mine şi eu l-am trădat!” Un actor şi-a luat viaţa, după ce a fost nevoit să-şi eutanasieze căţelul

"A avut încredere în mine şi eu l-am trădat!” Un actor şi-a luat viaţa, după ce a fost nevoit să-şi eutanasieze căţelul

"A avut încredere în mine şi eu l-am trădat!” Un actor şi-a luat viaţa, după ce a fost nevoit să-şi eutanasieze căţelul
Sursa foto: Foto:www.cbsnews.com
01 Feb 2012   •   09:11

Final tragic pentru un actor american. Nick Santino, cunoscut datorită rolurilor sale din serialele "Gossip girl” sau "NYPD Blue”, s-a sinucis. Actorul a făcut acest gest după ce a fost nevoit să-şi eutanasieze câinele, arată CBS News.

„Rocco a avut încredere în mine iar eu l-am trădat”, a scris Santino în biletul de adio. Actorul îl considera pe pitbull „cel mai bun prieten” al său.

Actorul a fost obligat să-şi eutanasieze câinele după ce proprietarul clădirii în care locuia a impus reguli stricte referitoare la animale. Astfel, locatarii nu aveau voie să deţină rase periculoase.

După ce a fost „hărţuit” cu mai multe plângeri din partea colocatarilor săi, actorul a luat decizia să eutanasieze patrupedul. Eutanasierea căţelului a fost cu atât mai dramatică pentru Santino cu cât s-a petrecut chiar de ziua de naştere a actorului.

Nick Santino a murit după ce a luat o supradoză de pastile. Sora actorului a anunţat că acesta va fi înmormântat alături de câinelui său.





 

×
Subiecte în articol: caine sinucidere
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close