Antena 3 CNN Timp liber Film A murit actorul Robert Osborne

A murit actorul Robert Osborne

A murit actorul Robert Osborne
Sursa foto: Foto: Wikipedia
07 Mar 2017   •   21:07

Robert Osborne a murit. Vedetă tv și actor american, acesta s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, în casa sa din Manhattan. El era un respectat critic de film.

Informația a fost confirmată de David Staller, un prieten de-al actorului, care a precizat că acesta s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate. Osborne era şi imaginea postului de filme „Turner Classic Movies”, cunoscut pe scurt TCM.

Imediat după anunțul morții Jennifer Dorian, managerul general de la TCM, a dat o declarație în care deplânge moartea acestuia. „Toți cei de la Truner Classic Movies suntem profund întristați de moartea lui Robert Osborne. Robert a fost un membru îndrăgit al familieil Truner mai bine de 23 de ai. Ni s-a alăturat ca expert în filme clasic și a ajuns unul dintre cei mai iubiți și stimați colegi ai noștri și ambasador pentru TCM.(…)  Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia și prietenii lui în acest moment”, a spus Jennifer.
Născut la Washington și pasionat de filme, Osborne s-a mutat la Hollywood pentru o carieră în actorie, fiindu-i mentor Lucille Ball. Printre filmele în care a jucat se numătă „The Beverly Hillbillies”,  „The Man with Bogart’s Face”, „Unbreakable Kimmy Schmidt” sau „The Californians”.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close