x close

Actorii ”Game of Thrones” nu mai primesc scenariile. Ce se va întâmpla cu ultimul sezon

14 Oct 2017   •   15:19
Actorii ”Game of Thrones” nu mai primesc scenariile. Ce se va întâmpla cu ultimul sezon

Actorul Nikolaj Coster-Waldau, care îl interpretează pe Jaime Lannister în serialul ”Game of Thrones”, a dezvăluit că el şi ceilalţi actori din distribuţie nu vor primi scenariul ultimului sezon

Fiecare replică va fi spusă după ce o vor auzi în căştile pe care le vor purta pe platourile de filmare, într-o nouă măsură de siguranţă luată de producători împotriva dezvăluirii detaliilor producţiei înainte de lansarea fiecărui episod.

”Nici măcar nu vom primi scenariul”, a spus Nikolaj Coster-Waldau, în cadrul talk-show-ului norvegian-suedez ”Skavlan”.

Potrivit news.ro, actorul a amintit că în primele câteva sezoane ale serialului, actorii primeau scenariul în print, înainte de filmări. Apoi, din motive de siguranţă, scenariile le-au fost distribuite actorilor în format digital. Însă, în sezoanele recente, actorii şi-au primit replicile prin intermediul unui e-mail verificat.

Însă, recent, HBO a fost ţinta unui atac cibernetic, în urma căruia au fost sustrase mai multe fişiere cu privire la show. Hackerii au cerut o răscumpărare de câteva milioane de dolari pentru a nu publica online episoadele din cel de-al şaptelea sezon al serialului.

HBO încă nu a anunţat data premierei celui de-al optulea şi ultimului sezon din serialul ”Game of Thrones”. 

Citeşte mai multe despre:

actori Game of Thrones scenarii sezon casti
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati