Antena 3 CNN Timp liber Film Actorul Andrew Sachs a murit la 86 de ani

Actorul Andrew Sachs a murit la 86 de ani

Actorul Andrew Sachs a murit la 86 de ani
02 Dec 2016   •   22:03

Andrew Sachs, unul dintre cei mai mari actori de comedie din Marea Britanie, s-a stins din viaţă. Regretatul artist avea 86 de ani şi a murit după o crudă suferinţă din cauza demenţei vasculare, scrie spynews.ro.

Lupta cu demenţa o purta de patru ani în secret, potrivit   thesun.co.uk. Regretatul actor, cunoscut cel mai bine după ce a dat viaţă personajului Manuel din "Fawlty Towers" a murit săptămâna trecută într-un cămin de bătrâni.

Andrew Sachs , care are trei copii, a fost diagnosticat cu demenţă vasculară în 2012, potrivit publicaţiei britanice The Sun.

"Eram fericiţi, râdeam mereu, nu am avut niciodată un moment plictisitor. El avea demenţă de patru ani şi nu am observat la început până când memoria lui nu a început să o ia razna", a declarat soţia lui Andrew, Melody, într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Daily Mail.

În timpul ultimelor săptămâni din viaţa sa, regretatul actor şi-a pierdut abilitatăţile de a vorbi şi de a scrie, dar soţia sa a spus că i-a citit poveşti în timp ce stăteau amândoi în căminul în care era Sachs îngrijit.

"Era foarte chipeş, arăta bine mereu. A fost unul dintre cei mai amabili şi drăguţi oameni pe care i-am întâlnit în viaţa mea. Publicul l-a adorat, pur şi simplu", a declarat soţia sa, Melody, despre el.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close