Antena 3 CNN Timp liber Film Actorul Eric Roberts s-a internat într-un centru de dezintoxicare, în cadrul unei emisiuni TV

Actorul Eric Roberts s-a internat într-un centru de dezintoxicare, în cadrul unei emisiuni TV

Actorul Eric Roberts s-a internat într-un centru de dezintoxicare, în cadrul unei emisiuni TV
Sursa foto: Foto: iwatchstuff.com
24 Iul 2010   •   14:20

Actorul Eric Roberts, fratele celebrei actriţe Julia Roberts, s-a internat într-un centru de dezintoxicare, etapele tratamentului său urmând să fie prezentate în cadrul unui show TV, informează contactmusic.com.

Eric Roberts, tatăl actriţei Emma Roberts, s-a alăturat echipei care realizează un nou sezon al reality show-ului "Celebrity Rehab". În cadrul acestei emisiuni, un psihoterapeut al vedetelor, doctorul Drew Pinsky, va încerca să îl ajute pe actor să îşi depăşească problemele legate de abuzul de substanţe toxice.

Deşi nu este foarte clar care sunt problemele lui Roberts, reprezentantul său, Chuck Jones, a declarat că "nu este ceva grav" şi că actorul nu este dependent de medicamente sau droguri.

Un reprezentant al producătorilor filmului "Rock Slyde", cel mai recent lungmetraj în care apare Roberts, a declarat că este o coincidenţă ironică în faptul că Eric Roberts participă la acelaşi show TV ca şi colegul său de platou Andy Dick.
"Ei doi nu s-au apropiat prea mult pe platouri ca să converseze despre astfel de lucruri. Este o mare surpriză. Nimeni nu a ştiut că Eric are o problemă", a declarat purtătorul de cuvânt.

Eric Roberts, care a fost arestat în 1987 pentru deţinere de cocaină şi marijuana şi a luptat împotriva dependenţei sale pe tot parcursul anilor 1990, se va alătura unor vedete precum Leif Garrett şi Jeremy London într-un nou sezon al emisiunii "Celebrity Rehab". Filmările pentru acest show au început pe 19 iulie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: emisiune actor Julia Roberts actriţă centru
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close