Antena 3 CNN Timp liber Film Actorul Iurie Darie ar putea fi operat pe creier

Actorul Iurie Darie ar putea fi operat pe creier

Actorul Iurie Darie ar putea fi operat pe creier
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Mai 2012   •   08:15

Actorul Iurie Darie trece prin momente grele. El a fost internat, ieri, de urgenţă la spitalul Bagdasar Arsenie din Bucureşti şi s-ar putea să fie operat pe creier. Soţia sa, Anca Pandrea a stat lângă el toată ziua. A trecut şi ea prin emoţii foarte mari, dar s-a mai liniştit după ce actorul şi-a mai revenit.

Joi a fost o zi grea pentru Iurie Darie, dar şi pentru soţia sa. Actorului i s-a făcut rău, nu mai putea să stea în picioare. Speriată, Anca Pandrea l-a dus imediat la spital, într-un scaun cu rotile. Medicii de la Bagdasar i-au făcut o serie de analize. În tot acest timp, Anca Pandrea a aşteptat îngrijorată pe culoarele spitalului.

Emoţiile au mai trecut după prânz, când actorul şi-a mai revenit. A reuşit să mănânce şi chiar a glumit cu asistentele. Iurie Darie va rămâne o perioadă internat şi va fi supus unor analize mai amănunţite.

Nu este pentru prima dată când actorul îşi pierde cunoştinţa. Anul trecut, actorul a fost de o echipă SMURD, la Spitalul Floreasca din Capitală din aceleaşi motive. La 83 de ani, Iurie Darie are o carieră remarcabilă. A jucat în peste 40 de producţii cinematografice.

Actorul a debutat în 1953, în "Nepoţii gornistului", în regia lui Dinu Negreanu. Iurie Darie a jucat în filme precum "S-a furat o bombă"  din 1961, "Dragoste la zero grade" din 1964, "Fraţii Jderi" din 1974 sau "Triunghiul morţii" din 1999. Anul acesta, în martie, Iurie Darie a primit premiul Gopo pentru întreaga carieră.



×
Subiecte în articol: Iurie Darie actor Anca Pandrea spital
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close