Antena 3 CNN Timp liber Film Actorul Matt Damon trăiește filmul Contagion în realitate. Fiica lui a fost diagnosticată cu coronavirus

Actorul Matt Damon trăiește filmul Contagion în realitate. Fiica lui a fost diagnosticată cu coronavirus

Fiica cea mare a lui Matt Damon a fost diagnosticată cu coronavirus. Actorul a mai trăit această experiență a unei pandemii, în filmul Contagion, în care a jucat rolul principal.

Actorul Matt Damon trăiește filmul Contagion în realitate. Fiica lui a fost diagnosticată cu coronavirus
Sursa foto: Instagram
de Claudia Simion    |    14 Mai 2020   •   16:25

Actorul a declarat că fiica lui s-a vindecat de coronavirus, dar încă mai are nevoie de o periaodă de recuperare, potrivit JakartaPost.

Matt Damon, de 49 de ani, stă în carantină împreună cu soția lui și cele trei fete mai mici. Fata cea mare, Alexia, de 21 de ani, stă în New York, alături de mai multe colege de cameră. Toate studetele s-au infectat, însă acum sunt bine și se recuperează.

Filmul "Contagion" prezintă omenirea din nou în pericol de extincție. Apariția unui virus cumplit, care se răspândește cu o viteză fulminantă și are puterea de a ucide în câteva zile, stârnește groază peste tot în lume. Comunitatea medicală mondială este depășită de situație și, pe lângă faptul că oamenii de știință nu reușesc să găsească un antidot, ei nu pot opri nici starea de panică iscată în urma deceselor.

"Contagion" e una dintre cele mai urmărite producții în această perioadă, aflându-se pe locul șapte al topului Netflix de săptămâna aceasta.

×
Subiecte în articol: contagion matt damon
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close