Antena 3 CNN Timp liber Film Actorul Shia LeBeouf, bătut măr la Vancouver în faţa unui bar de un bărbat dezbrăcat

Actorul Shia LeBeouf, bătut măr la Vancouver în faţa unui bar de un bărbat dezbrăcat

Actorul Shia LeBeouf, bătut măr la Vancouver în faţa unui bar de un bărbat dezbrăcat
Sursa foto: Foto: TMZ.com
19 Oct 2011   •   09:10

Actorul Shia LaBeouf a fost, săptămâna trecută, unul dintre protagoniştii unei altercaţii care a avut loc pe trotuarul din faţa unui bar, informează TMZ. Dintr-o înregistrare video cu incidentul se vede cum actorul este lovit în mod repetat şi brutal peste cap, în timp ce este ţintuit la pământ, de un bărbat masiv şi fără tricou pe el.

Nu se ştie motivul pentru care cei doi s-au luat la bătaie, dar se pare că scandalul ar fi început în barul Cinema Public House, în faţa căruia a avut loc altercaţia. Cei de la pază i-ar fi dat afară din bar, dar bărbatul necunoscut, care pare beat, şi-a rupt tricoul şi şi-a vărsat furia peste faţa actorului.

Atacatorul este oprit şi ridicat de pe vedeta de cinema de către alţi bărbaţi care par a fi prietenii lui Shia. Apoi, starul din Transformers pare a se îndepărta de locul bătăii pentru încerca imediat după aceea să îl urmărească pe agresor. În acest moment, este prins şi ţinut de unul dintre bărbaţii care par a fi prietenii săi. Pe înregistrare se aude cum acesta îi spune „Ai face bine să o laşi mai moale chiar acum“.

Potrivit unui reprezentant al barului Cinema Public House, nici unul dintre angajaţi nu a observat încăierarea de-afară. Reprezentantul a confirmat că actorul este un client obişnuit de când se află în oraşul canadian pentru filmările la „The Company you keep“.

 

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close