Antena 3 CNN Timp liber Film Actriţa Michelle Williams, fosta logodnică a lui Heath Ledger: Nu există reguli la Hollywood

Actriţa Michelle Williams, fosta logodnică a lui Heath Ledger: Nu există reguli la Hollywood

Actriţa Michelle Williams, fosta logodnică a lui Heath Ledger: Nu există reguli la Hollywood
Sursa foto: Foto: indyposted.com
16 Ian 2011   •   14:17

Actriţa Michelle Williams spune că nu există "reguli şi limite" la Hollywood şi crede că e uşor ca cineva să îşi piardă controlul în acest loc, relatează femalefirst.co.uk.
   
Williams, care a dorit să se separe din punct de vedere juridic de părinţii ei, la vârsta de 15 ani, pentru a începe mai uşor o carieră de actriţă, a spus că ar fi fost simplu să piardă controlul dacă nu şi-ar fi impus anumite restricţii.
   
"Nu existau limite, nici reguli. Am făcut greşeli şi am încercat să-mi impun propriile reguli de siguranţă", a declarat ea.

"M-am gândit la asta ca la un joc de bowling - lucrurile pe care le voi face şi cele pe care nu le voi face. Chiar dacă am luat nişte curbe periculoase, nu am căzut în prăpastie", a mai spus Williams.
   
Actriţa în vârstă de 30 de ani, care are o fiică de cinci ani - Matilda - cu fostul ei logodnic, regretatul Heath Ledger, a considerat că viaţa de la Los Angeles nu i se potrivea şi s-a bucurat când a obţinut un rol în serialul "Cei mai frumoşi ani/ Dawson's Creek", în 1997, şi s-a putut muta astfel în Carolina de Nord.
   
Michelle Williams a fost nominalizată la Oscar în 2005 pentru rolul din "Brokeback Mountain" şi a jucat în 2009 în thrillerul "Shutter Island", regizat de Martin Scorsese, şi mai recent în "Blue Valentine", rol pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur 2011.

Williams urmează să o întruchipeze pe Marilyn Monroe, în pelicula "My Week with Marilyn", în regia lui Simon Curtis, jucând alături de actori precum Kenneth Branagh şi Julia Ormond.
   
   

×
Subiecte în articol: actriţă Hollywood cariera
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close