Antena 3 CNN Timp liber Film Aimee Iacobescu A MURIT: "Nu vreau să mor, așa cum mă condamnați!”

Aimee Iacobescu A MURIT: "Nu vreau să mor, așa cum mă condamnați!”

Aimee Iacobescu A MURIT: "Nu vreau să mor, așa cum mă condamnați!”
27 Mar 2018   •   11:14

Aimee Iacobescu A MURIT! Actrița s-a stins din viață din cauza unui cancer care i-a făcut bătrânețea suferindă. 

În urmă cu doi ani Aimee a fost într-un scandal ce a apărut pe prima pagină a ziarelor. Ea ajunsese în pragul disperării! Supărată că președintele UNITER, Ion Caramitru, nu își respectă promisiunea și indemnizațiile de merit sunt alocate unor personalități de 60 de ani, actriţa solicita, cu lacrimi în ochi, un răspuns.

Aimee Iacobescu a avut o carieră de 45 de ani pe scena Teatrului Național București și pe platourile de filmare, iar la 70 de ani trăia o dramă. Diagnosticată cu cancer, Aimee Iacobescu plătea lunar pentru tratamentul parțial compensat/gratuit peste 3.000 de lei, respectiv toată pensia și indemnizația destinată actorilor. Singura ei speranță de a se descurca decent era indemnizația de merit viageră, în valoare netă de 3.500 de lei, drept pe care l-a solicitat UNITER de acum doi ani și jumătate, scrie www.ziarulring.ro.

Dacă primea această indemnizație de merit, Aimee Iacobescu nu mai primea indemnizația destinată actorilor (50% din pensie, respectiv 1.000 de lei). Astfel, veniturile actriței ar fi ajuns de la 3.000 de lei la 5.500 de lei (2.000 de lei pensie + 3.500 indemnizație de merit). Indemnizațiile de merit provin exclusiv din bugetul de stat.

 

×
Subiecte în articol: Aimée Iacobescu a murit
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close