Antena 3 CNN Timp liber Film Aimee Iacobescu, apel disperat în lacrimi: ”Vreau să trăiesc”

Aimee Iacobescu, apel disperat în lacrimi: ”Vreau să trăiesc”

Aimee Iacobescu, apel disperat în lacrimi: ”Vreau să trăiesc”
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Sep 2016   •   10:16

Aflată în pragul disperării, Aimee Iacobescu solicită, cu lacrimi în ochi, un răspuns de la președintele UNITER, Ion Caramitru. Cu o carieră de 45 de ani pe scena Teatrului Național București și pe platourile de filmare, actrița a fost diagnosticată cu cancer.

Pentru tratament, Aimee Iacobescu plătește lunar peste 3.000 de lei, respectiv toată pensia și indemnizația destinată actorilor. Singura ei speranță de a se descurca decent este indemnizația de merit viageră, în valoare netă de 3.500 de lei, drept pe care l-a solicitat UNITER de acum doi ani și jumătate, scrie ziarulring.

”Dle Caramitru vreau să trăiesc, nu mă puteți acuza de asta, orice om vrea să trăiască. Și atunci când este și bolnav și singur nu știe ce să mai facă încotro să o mai ia. Sunt membră UNITER, plătesc cotizație. Tocmai pe cei care sunt în situații grele trebuie să-i ajutăm. Cred că și pentru asta plătim cotizație care nu e mică. Dumneavoastră știți ce înseamnă viața? Nu cred. Nu cred că ați trecut prin momentr grele”, a declarat vedeta printre lacrimi.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close