Antena 3 CNN Timp liber Film Alain Delon renunță la filme. Ce va face în continuare

Alain Delon renunță la filme. Ce va face în continuare

Alain Delon renunță la filme. Ce va face în continuare
Sursa foto: Foto: Wikipedia
06 Mai 2017   •   14:59

Celebrul actor francez Alain Delon a anunţat vineri la ceremonia omagială din cadrul Festivalului Internaţional de Film Poliţist de la Liege, că pregăteşte "ultimul său film" la 81 de ani, potrivit agenţiei Belga citată de France Presse. 

Actorul a evocat un ultim film în regia lui Patrice Leconte. 

"Va fi ultimul meu film deoarece, asemeni unui boxer care nu mai vrea un ultim meci, nici eu nu mai vreau o luptă în plus", a precizat actorul francez potrivit agenţiei Belga. 

Alain Delon, care nu a mai jucat de la "Astérix aux Jeux Olympiques" din 2008, a explicat că nu mai vreasă să joace în filme, după ce s-a orientat spre teatru alături de fiica sa. 

Actorul a povestit că faptul de a fi jucat într-o piesă de teatru, unde i-a dat replica fiicei sale într-un rol în care aceasta îşi domină tatăl, a fost "cel mai frumos lucru din viaţa sa". 

Într-un interviu, acordat vineri seara postului RTBF, Alain Delon a subliniat că preferinţele sale merg acum spre teatru, deoarece "există contactul cu publicul". 

Laureat al premiului Cesar pentru cel mai bun actor, cu filmul 'Notre histoire' al lui Bertrand Blier în 1985, Delon a precizat că nu a acordat niciodată o mare importanţă trofeelor. 

"Pentru ca publicul să te urmărească timp de 50 sau 60 de ani, trebuie într-adevăr să te iubească", acesta este adevăratul premiu, a precizat el.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close