Antena 3 CNN Timp liber Film Americanii au avut în 2010 cele mai neinspirate titluri din istoria cinematografică

Americanii au avut în 2010 cele mai neinspirate titluri din istoria cinematografică

Americanii au avut în 2010 cele mai neinspirate titluri din istoria cinematografică
Sursa foto: Foto: design-tube.ru
21 Sep 2010   •   19:04

Un studiu publicat de revista britanică Empire arată că americanii au avut, anul acesta cele mai proaste titluri la peliculele produse din toată istoria cinematografică.

"Anul acesta, americanii au născocit titluri de filme dintre cele mai proaste pe care le-a cunoscut cinematografia mondială în întreaga sa istorie. Hollywood, vrem să scriem o reclamaţie pe tema asta!", scrie publicaţia britanică.

Cel mai bun titlu de peliculă pe care l-au ales americanii anul acesta este, în opinia jurnaliştilor de la sursa citată, "The Last Airbender" (Ultimul Războinic al Aerului), lucru care evidenţiază situaţia deplorabilă.

Pe lista "neagră" a aceloraţi specialişti cineaşti, la categoria acţiune, aceştia enumeră "Green Zone" (Zona Verde), dar şi "Knight and Day", compus pe baza unui joc de cuvinte de la "Night and Day" (Noapte şi Zi).

De asemenea, filmele "The American" cu George Clooney şi "The Town" cu Ben Affleck, care sunt în topul box office-ului, reprezintă şi ele un subiect de amuzament pentru jurnaliştii britanici."La ce te poate duce cu gândul un titlu ca 'The Town'? Că vei vedea un film despre...un oraş? A, nu, pardon. Un film despre oraşul. Şi când colo, e vorba despre nişte spărgători de bănci căutaţi de FBI..."

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: filme americani
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close