Antena 3 Timp liber Film ”Ana, mon amour”, Ursul de Argint pentru montaj la Festivalul de Film de la Berlin

”Ana, mon amour”, Ursul de Argint pentru montaj la Festivalul de Film de la Berlin

18 Feb 2017   •   20:55
”Ana, mon amour”, Ursul de Argint pentru montaj la Festivalul de Film de la Berlin

Pelicula „Ana, mon amour” a fost premiată cu Ursul de Argint pentru montaj la Festivalul de Film de la Berlin.

Premiul a fost înmânat Danei Bunescu, care a realizat montajul filmului. 

Ana, mon amour" este un film regizat de Călin Peter Netzer, care are în palmares și un ”Urs de Aur” pentru ”Poziția copilului”, și este un film deghizat în poveste de dragoste între un băiat de familie bună şi o fată dintr-o clasă socială inferioară. 

Toma - Mircea Postelnicu- este un exemplu de abnegaţie care o tratează cu veneraţie şi o răsfaţă pe iubita sa - Diana Cavallioti - care suferă de atacuri de panică, depresii şi sechele ale unor eventuale abuzuri suferite din partea tatălui vitreg. Ea se lasă răsfăţată şi mimează puţin convingător o sarcină, îndreptându-se spre o etapă în care se instalează dezinteresul şi dragostea neîmpărtăşită pe care Netzer o portretizează cu episoade vitale şi salturi cronologice. Odată cu dispariţia bolii se dizolvă şi dragostea pentru a intra într-o etapă a geloziei şi a obsesiilor la o persoană care avea, de fapt, nevoie de dependenţa de celălalt pentru a-şi exercita controlul. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close