Antena 3 CNN Timp liber Film Angelina Jolie a debutat ca regizor: A avut loc premiera de gala a filmului "In the Land of Blood and Honey"

Angelina Jolie a debutat ca regizor: A avut loc premiera de gala a filmului "In the Land of Blood and Honey"

Angelina Jolie a debutat ca regizor: A avut loc premiera de gala a filmului "In the Land of Blood and Honey"
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
06 Dec 2011   •   17:13
Angelina Jolie a pozat pe covorul roşu, luni seară, la New York, alături de părinţii partenerului ei de viaţă, actorul Brad Pitt, care au asistat la premiera de gală a filmului ce marchează debutul regizoral al actriţei americane, "In the Land of Blood and Honey".
 
Angelina Jolie, în vârstă de 36 de ani, a pozat pe covorul roşu zâmbitoare, mai întâi alături de Jane Pitt, mama partenerului ei de viaţă, Brad Pitt. Actriţa americană a fost la scurt timp urmată pe covorul roşu, întins în faţa School of Visual Arts din New York, de Brad Pitt şi de tatăl acestuia, Bill, informează dailymail.co.uk.
 
În ciuda zvonurilor din presa americană, potrivit cărora Angelina Jolie nu se înţelege prea bine cu Jane şi Bill Pitt, actriţa americană, care a purtat pe covorul roşu o rochie neagră din mătase, a părut zâmbitoare şi foarte relaxată alături de părinţii partenerului ei de viaţă. Potrivit unor speculaţii mai vechi, Jane şi Bill Pitt ar fi mai apropiaţi de Jennifer Aniston, fosta soţie a fiului lor.
 
La premiera de gală a filmului, care va debuta oficial în cinematografele nord-americane pe 23 decembrie, au fost prezenţi şi actorii principali din această peliculă, Zana Marjanovic şi Goran Kostic.
 
Lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey" descrie drama unei femei musulmane din Bosnia, Ajla, interpretată de Zana Marjanovic, care se îndrăgosteşte de un bărbat sârb, Danijel, interpretat de Goran Kostic.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close