Antena 3 CNN Timp liber Film Angelina Jolie şi Jennifer Aniston au trecut de la rivalitate la prietenie

Angelina Jolie şi Jennifer Aniston au trecut de la rivalitate la prietenie

Angelina Jolie şi Jennifer Aniston au trecut de la rivalitate la prietenie
10 Feb 2011   •   16:33

 Angelina Jolie şi Jennifer Aniston au îngropat securea războiului, afirmă bloggerul american Perez Hilton, citat de dailymail.co.uk. După şase ani de când Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston, şi a format un cuplu cu Angelina Jolie, tabloidele americane au publicat numeroase articole despre "rivalitatea" dintre cele două actriţe.
 
Miercuri, bloggerul american Perez Hilton a declarat pentru revista Life & Style că s-a întâlnit în 2010 cu Jennifer Aniston la o petrecere şi a întrebat-o despre relaţia ei cu Angelina Jolie. Din răspunsul oferit de Aniston, Hilton a dedus că cele două "rivale" au îngropat securea războiului.
"Lucrurile acestea s-au întâmplat cu atât de mult timp în urmă. Toţi trei am trecut peste ele, toţi trei suntem adulţi", ar fi declarat Jennifer Aniston, citată de Perez Hilton. Bloggerul a întrebat-o pe Jennifer Aniston şi despre relaţia ei actuală cu Brad Pitt. "Încă mai vorbesc cu Brad şi totul este în regulă", a răspuns Aniston.

Într-un interviu acordat publicaţiei LA Times, bloggerul Perez Hilton, al cărui nume real este Mario Lavandeira, a precizat că nu a făcut aceste dezvăluiri până acum din respect pentru Jennifer Aniston şi pentru situaţia "specială" în care se află cei trei actori.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, de când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Pitt a divorţat de Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cuplul Jolie-Pitt are împreună şase copii: trei adoptaţi - Maddox, din Cambodgia, Zahara, din Etiopia, şi Pax, din Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

×
Parteneri
Horoscop rune 6-13 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close