Antena 3 CNN Timp liber Film Angelina Jolie şi Sarah Jessica Parker, pe primul loc în top zece cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood

Angelina Jolie şi Sarah Jessica Parker, pe primul loc în top zece cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood

Angelina Jolie şi Sarah Jessica Parker, pe primul loc în top zece cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood
Sursa foto: Foto: celebrity-pictures.ca
06 Iul 2011   •   13:17

Prima poziţie în topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, realizat de revista Forbes America, este împărţită de Angelina Jolie şi Sarah Jessica Parker, actriţele obţinând în ultimele 12 luni un salariu de 30 de milioane de dolari. Următoarele locuri în clasament sunt ocupate de Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon.

Angelina Jolie a reuşit să ocupe prima poziţie în topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood datorită succeselor înregistrate de filmul „Salt” (regizat de Phillip Noyce), care a avut încasări de 300 de milioane de dolari, şi comedia romantică „Turistul” (regizat de Florian Henckel von Donnersmarck), cu încasări totale de 280 de milioane de dolari.

Pentru Sarah Jessica Parker, cea mai mare parte din veniturile obţinute în ultimele 12 luni provin din redifuzările serialului „Totul despre sex” pe numeroase canale de televiziune, în care actriţa a fost protagonistă, dar şi producătoare. Sume importante de bani au fost obţinute de vedetă şi din lansarea unor parfumuri, încheierea unor contracte publicitare şi din încasările lungmetrajului „Totul despre sex 2”.

Actriţele Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon nu se departează foarte mult de fruntaşe, ele obţinând în ultimul an un salariu de peste 28 de milioane de dolari.

Clasamentul continuă cu Julia Roberts (20 de milioane de dolari), Kristen Stewart (20 de milioane de dolari), Katherine Heigl (19 milioane de dolari), Cameron Diaz (18 milioane de dolari), Sandra Bullock (15 milioane de dolari) şi Meryl Streep (10 milioane de dolari).

Acest top a fost alcătuit de editorii revistei Forbes, după ce aceştia s-au consultat cu diversi producători, avocaţi şi impresari de la Hollywood.



×
Subiecte în articol: Angelina Jolie Hollywood
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close