Antena 3 CNN Timp liber Film Au mai rămas doar câteva ore până la decernarea premiilor Oscar

Au mai rămas doar câteva ore până la decernarea premiilor Oscar

Au mai rămas doar câteva ore până la decernarea premiilor Oscar
Sursa foto: FOTO: Medafax/AFP
26 Feb 2012   •   10:47
Doar citeva ore au mai ramas pina la decernarea premiilor Oscar. Marele favorit este si acum, pe ultima suta de metri, filmul mut The Artist, nominalizat la 10 categorii, care ar putea sa marcheze un record mondial daca va obtine Oscarul pentru cel mai bun film.

Pelicula lui Martin Scorsese şi comedia mută al lui Michel Hazanavicius au primit cele mai multe nominalizări anul acesta. „Hugo" candidează la 11 premii Oscar, în timp ce „The Artist" e nominalizat la 10.

Criticul Scott Mantz este de părere că „The Artist" va cuceri premiul pentru Cel mai bun film. Distincţia la această categorie nu a mai fost câştigată de un film alb-negru mut de mai bine de 80 de ani.



Cu privire la “Cel mai bun regizor”, criticul este de părere că Michel Hazanavicius va fi marele câştigător, deşi consideră că Martin Scorsese ar merita acest premiu.

La categoria “Cea mai bună actriţă”, lupta dintre Viola Davis şi Meryl Streep, actriţa cu cele mai multe nominalizări la Oscar se anunţă a fi una extrem de dură. Totuşi, criticul crede că Michelle Williams merită săştige acest premiu, pentru intepretarea rolului lui Marilyn Monroe.

Premiul pentru categoria “Cel mai bun actor” este o cursă între George Clooney pentru „The Descendants" şi Jean Dujardin pentru „The Artist".

Dacă predicţiile criticului se vor adeveri sau nu rămâne de văzut.. Gala premiilor Oscar va începe peste doar cîteva ore.
 

×
Subiecte în articol: oscar categorie premii gala George Clooney
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close